kod brodara uvijek euforija u prosjeku 2-3 dana, onda lijep pad ili debela stagnacija.. pa kad će jednom euforija od 10-15 dana :-)?? možda nakon ovog F1
Baš me briga kad će 10-15 dana. Ja sam prodao i solidno zaradio. Čemu čekati mjesecima ili godinama nekakav veliki rast kad se može na ovim kratkim oscilacijama dobro i brzo zaraditi sa čestim ulazima i izlazima?
@hercegovac Budi volja tvoja, brodari su moja 🙂
http://www.bloomberg.com/quote/BDIY:IND/chart
Pogledajte graf za 5Y. Do lipnja ne treba uopće prodavati.
čudi me što g. bloger nije prepoznao potencijal ovog sektora. možda i je al mu se ovde ne ulaže jer nema puno nekretnina,zemljišta i sl… baš me zanima njegovo mišljenje o brodarskom sektoru..
atpl za probiti 400kn treba najmanje pol miliona protrgovati,a tnpl ce izgleda sklizuti preko bez ikakvog otpora
@brux
Pa pitaj ga na blogu….što te košta?
Inače rast na malom prometu je nešto najzdravije što postoji na t.k.[emo_smijesak]…znači da nema puno onih koji su spremni prodati po ovim cijenama a ovo što se ipak prodaje služi samo za likvidnost. ovdje mislim na tnpl…
niti jedna od ove dvi da lizne 400. šteta što je sutra subota, još ćemo morat pričekat do tog psihološkog momenta. iako je meni kuna,dvi ispod jednako kao 400 🙂
liznula je tnpl 407kn a atpl ce morati cekati na to,moje mišljenje atpl kad dođe na 450kn, tnpl ce biti vec na 600kn. tj vracanje na stare odnose u cijeni, vidit cemo
samo guramo naprijed, bar ovaj vikend neću skidat osmijeh s lica 🙂
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $15579 (UP 447)
BPI Average of the T/C routes $12379 (DOWN 91)
BSI Average of the T/C routes $12070 (DOWN 116)
BHSI Average of the T/C routes $10302 (UP 1)
Bulkratene stiger for fjerde dag på rad. Mandag står Baltic Dry-indeksen i 1.428, opp 0,5 prosent.
Capesize 15.579 dollar (+ 3,0 prosent)
Panamax 12.379 dollar (- 0,7 prosent)
Handysize 10.302 dollar (+ 0,0 prosent)
Supramax: 12.070 dollar (- 1,0 prosent)
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $15579 (UP 447)
BPI Average of the T/C routes $12379 (DOWN 91)
BSI Average of the T/C routes $12070 (DOWN 116)
BHSI Average of the T/C routes $10302 (UP 1)
Teško cijeđenje panamaxa, da ne kažem liparenje, ali i tome će skoro kraj.