tko će po vama prije probiti 400kn atpl il tnpl ??
Možda ipak ATPL.
http://reports.platou.com/FixtureReport/Pages/BulkFixtures.aspx
ja isto mislim da ća ATPL, al ipak se stvorio neki otpor oko 400 kuna…
ima i tnpl svoje adute, vozarine narasle za 100% u 2 mjeseca i dalje rastu.
Baltic Dirty Tanker Index [BDTI] Jan 16, 2014 1222.00
Baltic Dirty Tanker Index [BDTI] Jan 15, 2014 1142.00
Baltic Dirty Tanker Index [BDTI] Jan 14, 2014 1090.00
Baltic Dirty Tanker Index [BDTI] Oct 24, 2013 596.00
Ja mislim da će to probijanje 400 biti u istom danu, a probijanje 500 će prije odraditi Tankerska. Istovremeno će Uljanik plovidba ubrzano grabiti prema 300.
ovako je i jučer slično, krenilo do 10 sati i onda stalo.. vidit ćemo daljnji razvoj situacije..
u glavnom mislim da probijanje 400kn, ce biti ujedno i dizanje svih brodara, dva navedena preko 400kn, jdpl preko 100, ulpl preko 200. bit ce zanimljivo
Riječi ti se pozlatile za ULPL. Ipak treba pričekati FI. Nadajmo se dobrom rezultatu.
[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)[/color]
Ha meni je rečeno ako misliš na brzinu zaraditi nešto veliko sad ti je prilika da uđeš u Atlantsku plovidbu. Govore da se tu da zaraditi u godinu dana ko na nekoj drugoj stabilnoj dionici u pet godina, da su takve oscilacije. Ali isto mi je napomenuto da se isto tako nigdje ne može izgubiti na brzini kao na brodarima, da je to burza da sve ovisi o ciklusu i fokusu većih ulagača koji odrede trend. Neznam da li sam u pravu ali mi se nekako ne kocka sa teško zarađenom lovom. Svejedno hvala na savjetu, iako je onako popraćen subjektivnim dojmom rasti će.
[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)[/color]
Sokrate, to ti i ja govorim, na brzinu se može nešto uzeti, iako je istina da bi bio u boljoj poziciji da si uletio nešto prije. Ali ako kupiš i sada do ljeta bi trebalo biti na 500 kn ili više pa onda vidi dalje što ćeš.
Puno sreće i pameti želim!
i tankerska stiže veliku atlantsku plovidbu, tko je sad bliže 400kn?
Izgleda da će 400 ipak prije probiti TNPL, radi se o minutama.