Evo ga krenula je gore napokon!!!
danas super dan za jdpl, međutim još loših vijesti iz svijeta prijevoza kontejnera:
Vaš link
[
kako ono bjese, pola dobiti Mustacu i ekipi a pola ostalim dionicarima.
Da ne izostavimo sto je bilo, zar ne.
Ako to opet naprave, mogu komotno delistati firmu, cemu pisanje o nekoj transparentnosti, pa firma nema ni pravu internet stranicu sa revidiram izvjescem, pusti ove laprdije sa zse, to moraju po zakonu, ono sto je dobrovoljno da pokazu transparentnost nula bodova.
Nazalost, pisem istinu
[/quote]
U pravu si, ali su jedini ostvarili ogromnu dobit u Q4-08, i nevjerujem da će ponoviti istu glupost kao prilikom prošlogodišnje isplate dividende.BTW, konačno,i ponavljam, konačno, su kupili nešto dionica na TK (11.000)
-Jednom se mora podijeliti zadržana dobit, a dijelit će se na sve manji i manji broj igrača, a još kad uvedemo porez na kapitalnu dobit (a morat ćemo) na to nećemo tako dugo morati čekati.
Neznam dali Tankerska fura kontejnere
Jadroplov je imao dobar dan ali mislim da će ga na duži rok Tankerska prošišat..
Nažalost ljudi su još zaljubljeni u Atlansku pa ne kuže kako je napuhana ista priča sa IGH.
Sve ok ali pitajte se zasto nitko od mirtovinaca kada je tako super ne kuopuje sada ovu dionicu.ž
I prometi su mizerni, nazalostr samo mali kupouju, ispravite me ako grijesim.
Tolikma netransaparentnos se nikome ne svidja
Sve ok ali pitajte se zasto nitko od mirtovinaca kada je tako super ne kuopuje sada ovu dionicu.ž
Tolikma netransaparentnos se nikome ne svidja
Ne mali su ovdje u zadnjih nekoliko mjeseci nebitni kupci.FINTRADE je nakon prodaje dionica trezoru
redovno kupovao i pokupio sve,a mali su ovdje izgubili strpljenje nakon izvrsnog zadnjeg izvještaja
i kako dionica nije značajnije reagirala išli u rasprodaju.
Polako ali sigurno broj slobodnih dionica pada i većina je u čvrstim rukama.Dovoljno je da samo
jedan veći kupac počme kupovati i to ide prema fair vrijednosti.Realan omjer u ovom trenutku:
ATPL 800
TNPL između 3.500 i 4.000.
Tržište je očito prestrogo kaznilo TNPL ili previše nagradilo ATPL.Ali s vremenom sve dođe na svoje.
"Tržište je očito prestrogo kaznilo TNPL ili previše nagradilo ATPL.Ali s vremenom sve dođe na svoje"
Potpuno se slažem sa kolegom Lopinom
i smatram da je Tankerska najbolji ubod pošto je izuzetno
potcjenjena i kvalitetna .
Jedna od par firmi sa najvećom dobiti za 2008 i izuzetno malo zadužena za svoj sektor ,a da o niskoj
cijeni dionice i potcjenjenosti ne pričam.
A sto se tiće velikih oni su već par dana iskrcavaju ko to ne vidi možda treba malo bolje pručiti.
Neče veliki odmah uletiti sa 100% love ,prvo stave petinu a onda ako je sve ok trpaju do kraja..
U svakom slučaju požurite jer još malo pa prošla baka sa kolačima
Tankerska bi skoro mogla biti između 3000-4000 kuna
Još jednom čestitam kolegi Lopini ,koji je na nekoliko zadnjh strana dobro opisao stanje
hrvatskih brodara.
Neznam dali Tankerska fura kontejnere
Jadroplov je imao dobar dan ali mislim da će ga na duži rok Tankerska prošišat..
Nažalost ljudi su još zaljubljeni u Atlansku pa ne kuže kako je napuhana ista priča sa IGH.
tankerska ne vozi kontejnere ali zato ima bulkove
tankerska po meni najstabilniji brodar a za jdpl predviđam da je ovo trenutna top vrijednost i rasti će po vanjskim faktorima a ne ko do sada, i da niko nemože obrazložiti ovaj skok
atlanska prenapuhana i ako se situacija s vozarinama ne popravi – stagnacija
Koliko gluposti si napisao – nit išta znaš ko kupuje, niti o sektoru, a kamo li kamo će dionica.
Pisao si hvalospjeve o INGRI, pa eto kako je završilo.
Uza sve što je bilo, TNPL je u prošloj godini isplatio dioničarima dividendu veću od svih tvojih pulena zajedno, i to u godini gdje je imala više od 3 put manju dobit iz osnovnog poslovanja nego u 2008.
Nevalja kuditi tuđe dionice to sam i ja naučio na svojoj koži..
Nekoga možda to veseli ali namjera tu nije baš čista.
Iči od dionice do dionice pa ocrnjivat.
Nažalost to je znak osobe koja uopče ne posjeduje dotičnu dionicu koju ogovara.
A često to čini iz namjere što tu dionicu baš želi kupiti..
Usput ne misli na ljude koji posjeduju dionicu nego na svoj vlastiti interes,
što je ubiti česta pojava na dioničarskim forumima.
Nevalja kuditi tuđe dionice to sam i ja naučio na svojoj koži..
Nekoga možda to veseli ali namjera tu nije baš čista.
Iči od dionice do dionice pa ocrnjivat.
Nažalost to je znak osobe koja uopče ne posjeduje dotičnu dionicu koju ogovara.
A često to čini iz namjere što tu dionicu baš želi kupiti..
Usput ne misli na ljude koji posjeduju dionicu nego na svoj vlastiti interes,
što je ubiti česta pojava na dioničarskim forumima.
pa tema je usporedba brodara, ako tu ne mogu iznjeti svoja mišljenja o njima onda čemu sve ovo?
kolega former91 da ne citiram
potpuno se slažem sa vaašim prethodnim stavom.