Brodari i usporedba brodara

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Brodari i usporedba brodara

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gardist
Misliš da će jdpl ostat još dugo ispod 100kn?

Neće, ako vlasnik objavi privatizaciju skočiti će od 100-150%, ipak je to simpatična flotica, u suprotnom djeliti će sudbinu Crobexa i kretati će se onako kako odluče jedina dva relevantna igrača na zse (mislim na mirovinske fondove Zabe i RBA). [thumbsup]
[/quote]
slažem se, ali mislim da neće biti privatizacije dok je tržište takvo kakvo je ili …….????

[U ovom trenutku preferiram TNPL i LPLH zbog toga jer još nisu donijeli odluku o isplati dividende,
koja bi mogla biti relativno obilata s obzirom na veliku dobiti u odnosu na sadašnje diskontirane cijene.

kako ono bjese, pola dobiti Mustacu i ekipi a pola ostalim dionicarima.
Da ne izostavimo sto je bilo, zar ne.

Ako to opet naprave, mogu komotno delistati firmu, cemu pisanje o nekoj transparentnosti, pa firma nema ni pravu internet stranicu sa revidiram izvjescem, pusti ove laprdije sa zse, to moraju po zakonu, ono sto je dobrovoljno da pokazu transparentnost nula bodova.

Nazalost, pisem istinu

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ajde ljudi skinite se s tih brodara jer njima dolaze bas zahebane godine. Taman kad ih malo ogrije sunce izlaska iz recesije nafta ce toliko skociti gore (i vjerojatno ostati dulje vremena) da ce mnogi morati ugraditi jarbole, jedra a ovi sa jeftinijom radnom snagom ce na lagano na vesla

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

francesco, 13.04.2009. u 18:50
Jel danas izlazio bdi?

Na Dryships Inc. je još uvijek podatak od 09. 04.Dakle nije!
A brodari preko bare uglavnom zeleni,nije nešto,al čovjeka veseli!Inače malo mi je čudno da se TNPL ,pa i LPLH još ne izjašnjavaju o dividendi,a dobit je prilična.Moglo bi tu biti iznenađenja?

Kolege Techman i Altruist. Primite moje isprike, naime sad mi je jasno da ste vi zapravo htjeli ukazati da je Milojko na jednoj temi davao target price, a ovdje je rekao da to ne želi činiti. Vi ste mu tada htjeli dokazati da je ima dvostruka mjerila. To dakle nije bila dekoncentracija(eventualno moja), ali u svakom slučaju ostaje zanimljiva koincidencija. Ne mislite li?

Po prirodi sam temeljit i volim provjeriti.

Bit će da su brodari narasli svojih 5% a poslije izlaska bdi-a znati ćemo dali kreće rast ili povratak na stare razine??

idući tjedan će bit bolje...

Imarex Daily Brief – 14 April 2009.

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

Allied – Week Report_13_4_2009.

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

Kod nas su uvijek uzimali za mjerilo dryships

DryShips DRYS +0.52 (+10.25%)

Nebi bilo loše da tako bude i danas
[wink]

idući tjedan će bit bolje...

dionice nisu isto sto i firme.

kako nisu? baci pogled na grafove dionica u zadnjih godinu i pol.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Ajde više kupujte Tankersku svi kupuju Atlansku a Tankerska je prikazala veču dobit ,

i ima duplo manji dug …

Nemojte reći da vam nisam rekao Tankerska je najbolji ubod od brodara na Zse.

Nafta če ići gore a tu će Tankerska profitirati više od Atlanske.

Tužno mi je gledati Tankersku kako stoji dok drugi brodari rastu jer to je u najmanju ruku

nepravedno prema Tankerskoj koja ozbiljno kotira za najbolju i najveću hrvatsku brodarsku firmu,

da ne zaboravim i najpodcjenjeniju.

ko pljuje po dionici = htio bi ju kupiti...........ko dionicu hvali = već ju je kupio

Ajde više kupujte Tankersku svi kupuju Atlansku a Tankerska je prikazala veču dobit ,
i ima duplo manji dug …
Nemojte reći da vam nisam rekao Tankerska je najbolji ubod od brodara na Zse.
Nafta če ići gore a tu će Tankerska profitirati više od Atlanske.
Tužno mi je gledati Tankersku kako stoji dok drugi brodari rastu jer to je u najmanju ruku
nepravedno prema Tankerskoj koja ozbiljno kotira za najbolju i najveću hrvatsku brodarsku firmu,
da ne zaboravim i najpodcjenjeniju.

Ako je tako, čemu nervoza…

Pravi dioničar drži dionice barem 100 godina u svom portfelju.

New Report

Close