Brodari i usporedba brodara

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Brodari i usporedba brodara

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tako je poštovani Techman!

Dobro ste mu i rekli!

Kolega Lopina, nisam zadovoljan analizom jer niste alocirali po tonama. Molim ponovno to sve, ali po tonama. Nemojte da vam kvaliteta postova opada…

Mislim da bi za nas domaćice bilo još razumljivije da je po kilama,ali ne bum inzistirala

@ Milovance

Milovance lako je kritizirati. Zasto ti ne napravis izracune i sa njima demontiras Lopinu?

Ja mogu lako napraviti izračun, sam ondak bi me uhapsio inspektor Vinko iz HANFE jel dajem izričitu preporuku tipa buy-sell-hold a to je po novom ZTK zabranjeno.

Moja zemlja se ne zadužuje bez velike nužde.

Never argue with an idiot, he will only drag you down to his level and beat you with experience.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Never argue with an idiot, he will only drag you down to his level and beat you with experience.

ovo je jedna od riejtkih izreka koja bolje zvuči na hrvatskom nego engleskom.

Hehe, al ne znaju ovdje svi bas najbolje hrvatski.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Hehe, al ne znaju ovdje svi bas najbolje hrvatski.

Naravno, treba pogledati moj potpis. Pa jos od profesora???

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

@ Milovance

Milovance lako je kritizirati. Zasto ti ne napravis izracune i sa njima demontiras Lopinu?

Ja mogu lako napraviti izračun, sam ondak bi me uhapsio inspektor Vinko iz HANFE jel dajem izričitu preporuku tipa buy-sell-hold a to je po novom ZTK zabranjeno.
[/quote]
Najbolji način za diskreditaciju gosn Milovanceta su njegovi postovi. Ovaj je od 11.04.2009 sta znaci da je novi zakon na snazi. Kakva kratka memorija kad mu to ne ide u prilog.

Gubitak od 136 milionceka kn,je ukalkuliran u ovu i onako izuzetno nisku cijenu. Treba bit malo strpljiv,na brzinu ce to do 150-200
Unquote

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Zar je ovdje sima u interesu samo filozofirat,i napisat što više postova a ne reći apsolutno ništa.
Koda gledam sabor. svaka vam čast

idući tjedan će bit bolje...

@ Milovance

[/quote]
Najbolji način za diskreditaciju gosn Milovanceta su njegovi postovi. Ovaj je od 11.04.2009 sta znaci da je novi zakon na snazi. Kakva kratka memorija kad mu to ne ide u prilog.

Gubitak od 136 milionceka kn,je ukalkuliran u ovu i onako izuzetno nisku cijenu. Treba bit malo strpljiv,na brzinu ce to do 150-200
Unquote
[/quote]

Kolega Tekman ne govorite istinu, ovaj post nisam ja napisao.
Drugarski pozdrav!

Pirati su najveći problem. Kad uđe NAVY i marinci i BDI žće UP.

Pirati su najveći problem. Kad uđe NAVY i marinci i BDI žće UP.

za TNPL možda, za ATPL ne vjerujem, daklem još jedan razlog za lakši odabir dijonice

New Report

Close