Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
…………..”J&T zasad ne otkriva koliko bi ponudio, a u pozivu za skupštinu stoji da je elaborat dostupan na uvid u banci”………….. dali netko zna nesto o tom elaboratu?
točno kolega, ali to je zadnji dokap i to serija B!
Na ZSE “B” se bez ikakvih problema “pretvori” u “A” uzmite Dalekovod kao dobar primjer
moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !
………….."J&T zasad ne otkriva koliko bi ponudio, a u pozivu za skupštinu stoji da je elaborat dostupan na uvid u banci"………….. dali netko zna nesto o tom elaboratu?
onaj s 35 kom na 6,01 jučer je pročitao sigurno, a ovaj na 1,8 danas izgleda još čita, ali mu nije jasno što piše, i evo prilike i kolegi serislavu da nešto zaradi, nadam se da je on ovaj s 2000 na bidu
zar je moguće da se još nitko nije dočepao elaborata i zašto nije objavljena cijena po kojoj bi oni to jamili
evo prilike za kupnju i zaradu
kakav je postupak kada se dionica delistira, moramo li mi sami nešto provoditi ili se to automatski provodi u SKDD ili će sve pisati u ponudi za isplatu
Nema ponude za isplatu ako nisi bio na skupštini
nisam, jer ne bih glasao svakako protiv,
imam naime jednu dionicu Genere, koju sam ostavio radi praćenja cijene i sada mi stalno dolazi ponuda da i nju prodam, možda i ovi krenu nakon delistiranja u torbarenje