Božo Petrov: Žao mi je Prgometa, 100 puta je časniji od mnogih političara na sceni

Naslovnica Forum Komentari članaka Božo Petrov: Žao mi je Prgometa, 100 puta je časniji od mnogih političara na sceni

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

častan, kao ona pijana časna sestra neki dan, tko ima pravo u ovom presudnom trenutku na takvo ponašanje? čovjek koji se prije mjesec dana priključio Mostu, dozvoljava sebi uzimati sudbinu Hrvatske samo u svoje ruke, ma go.nar

rijeci Petrova bas ne prte djela Prgometa.
zalosno Drago moj, zalosno!

Ah, Božo…… ti ćeš biti dobar propovijednik ……! samo tko će te slušati…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Prgomet je napravio ono što kukavica od Bože Petrova nije želio napraviti. Gradonačelnik se uplašio odgovornosti i mogućnosti provedbe svojih reformi i htio ih je prebaciti na leđa SDP-a ili HDZ-a, a on mirno sjediti u Saboru i zafrkavati jedne i druge dok budu vodili zemlju u ovim teškim trenucima. Božo Petrov nije zaslužio nikakav politički legitimitet jer se ponio kao kukavica i na taj način izdao svoje birače među kojima sam nažalost bio i ja.
Zato će biti kažnjen na sljedećim izborima.

Koja je sličnost MOSTA i HDZ-a. Da izbacuju Prgometa.
Koliko sam shvatio MOST je skup neovisnih zastupnika.
Pa nitko, u bilo kojoj stranci ne treba misliti isto, a kamoli u stranci koja je temeljena na razgovoru i dogovorima.

Sada Petrov više nema izbora. Izbacivanjem Prgometa jer je razgovarao s SDP-om, on više ne može surađivati sa SDP-om.

Znači ostaje mu samo HDZ.

Sada jedino koaliciju s HDZ-om, a s njim s mandatarom ima smisla.

Naravno, kako je KARAMARKO a priori odbacio bilo kakvu suradnju s ljevicom (makar sumnjam da on može s bilo kom surađivati, a naročito na reformama) bojim se da od reformi ništa.

Rezultat će biti novi izbori, puno manja izlaznost, a razočarenje glasača zbog manjka odlučnosti MOSTA da ulaskom u Vladu podrži svoje reforme….

Sumnjam da će u Zagrebu dobiti toliko glasova, naročito ljevice.

Uglavnom, ako MOST želi sudjelovati u vlasti, najbolje bi bilo da ide s HDZ-OM.

Što prije propadnemo, to bolje.

ps. SDP nema što više koalirati s MOSTOM, ili gube izbore. Glasači im to neće zaboraviti.

PS2. Kako su se reforme i način na koji će se izvesti brzo zaboravile.

Koja je sličnost MOSTA i HDZ-a. Da izbacuju Prgometa.
Koliko sam shvatio MOST je skup neovisnih zastupnika.
Pa nitko, u bilo kojoj stranci ne treba misliti isto, a kamoli u stranci koja je temeljena na razgovoru i dogovorima.

Sada Petrov više nema izbora. Izbacivanjem Prgometa jer je razgovarao s SDP-om, on više ne može surađivati sa SDP-om.

Znači ostaje mu samo HDZ.

Sada jedino koaliciju s HDZ-om, a s njim s mandatarom ima smisla.

Naravno, kako je KARAMARKO a priori odbacio bilo kakvu suradnju s ljevicom (makar sumnjam da on može s bilo kom surađivati, a naročito na reformama) bojim se da od reformi ništa.

Rezultat će biti novi izbori, puno manja izlaznost, a razočarenje glasača zbog manjka odlučnosti MOSTA da ulaskom u Vladu podrži svoje reforme….

Sumnjam da će u Zagrebu dobiti toliko glasova, naročito ljevice.

Uglavnom, ako MOST želi sudjelovati u vlasti, najbolje bi bilo da ide s HDZ-OM.

Što prije propadnemo, to bolje.

ps. SDP nema što više koalirati s MOSTOM, ili gube izbore. Glasači im to neće zaboraviti.

PS2. Kako su se reforme i način na koji će se izvesti brzo zaboravile.

New Report

Close