Kuća je vrlo dobra …iskoristili su maksimalno sve što se dalo…opći dojam je , lijepo, moderno,
izgleda funkcionalno……. za 120.000,00 eura….otprilike…
Ma gdje to ima kuca za 970 tisuca???
Cijena mora biti veca
Zemljište i komunalni doprinos minimalno 55.000 Eura + krediti (dogradnja, izgradnja)= 175.000 Eura minimalno. Budimo objektivni
Ma, otkuda ti komunalni doprinos 55.000 eura. Ako je na tom mjestu bila stara kuća, oduzima se
njena površina od nove , jer je to očito mudra rekonstrukcija…ostavi se jedan bezvezni zid stare kuće, i
zida nova ….
Ova kuća ima temelje malo iznad 110 m2…dakle sveukupno cca 245 m2 sa nekakvom prvom, drugom i trećom etažom..tj. prostorijom na vrhu…
Oduzima se 109,00 m2 od obračuna…komunalnog doprinosa, a svi priključci su postojeći od
stare kuće…jedino mi nije jasno, kako je razveo takvu bruto površinu prema prostornom planu..
izgradivost ispada na tom dijelu 70 % parcele…?……sve piše u prostornom planu te općine pa i visina
komunalnog doprinosa prema odluci općine..
Čitaj pažljivije: napisao sam ZEMLJIŠTE i komunalni doprinos. Nema veze što je to kao dobio besplatno. Nema potrebe da se pravi skroman – nije g*up i zna kako kapitalizirati izlet u politiku.
poanta je u uređenju interijera. na tome se može potrošiti ogromna suma i da se to ne primjeti. ovako gledajući iz vana beton, cigla ništa specijalno.
Ppa nije Božo Jabba Hut (Anka the Dark)….
Čitam naslov i pitam se zašto je to uopće neka “vijest”. Zašto bi nekoga bilo briga što Božo kupuje kuću?
Ma dobro.. kakve veze ovo ima s POSLOVNIM Dnevnikom. Pišete senzacionalističke piz****je a bitne vijesti iz spektra poslovanja ignorirate ili slabo odrađujete..
Užas od članka ponašate se kao 24 sata.
Kakvu vrijednost za poslovni svijet u Hrvatskoj ima ova vijest.
Tu ste informaciju mogli poslati Državnom odvjetništvu ili Povjerenstvu za sukob interesa a ne ovdje tratiti prostor ovakvim trivijalnim vijestima.
Ima i ja stambeni kredit hoće te li i o meni članak objavit gospodine uredniče. Sram vas može biti.
Neka ste se vi Bože dovezali. A kako su se rađali portfelji teški stotine milijuna eura Končara ili Todorića, Perenčevića ili Špiljka, Mamića ili Horvatinčića i brojnih hadezeovih političara iz drugog medijskog ešalona, to ćete ostaviti institucijama one pravne države koja nikad neće zaživjeti.