BLSC (Belišće d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLSC (Belišće d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bio je članak neki dan u novinama, u Poslovnom, da je Duropack prikupio više od 50 posto. Ali dionice će se očitovati na njihovom računu kad ih plate, a to je najkasnije 2 lipnja (14 dana od isteka ponude).

Pa nisam baš naj sigurniji u Digimanovu tvrdnju. Top 10 drži 62,67%. Ako su mirovinci prodali po 500, to bi bilo za oko 150-250 kn ispod cijene prosječnog ulaza(AZ i Hypo), osim PBZ mirovinca koji su kupovali u prosjeku oko 470kn.Tako da ćemo još vidjeti.Ako i jesu skupili dosta onda su na knap. Pola sam prodao a pola ne, pa me sve više muči pomisao da nisam trebao istrčavati nego čekati.

Pa nisam baš naj sigurniji u Digimanovu tvrdnju. Top 10 drži 62,67%. Ako su mirovinci prodali po 500, to bi bilo za oko 150-250 kn ispod cijene prosječnog ulaza(AZ i Hypo), osim PBZ mirovinca koji su kupovali u prosjeku oko 470kn.Tako da ćemo još vidjeti.Ako i jesu skupili dosta onda su na knap. Pola sam prodao a pola ne, pa me sve više muči pomisao da nisam trebao istrčavati nego čekati.

skupili su više od 50 posto.
mirovinci nisu prodavali.

hate red

Onada sam se zaje… što nisam sve prodao. odkud znaš da imaju više od 50%?

ptičica mirovinska mi je odcvrkutala [cool]

hate red

veliš odcvrkutalo ti. stotka za ovo majstore.
ajd, živio mi sto godina.

ptičica mirovinska mi je odcvrkutala [cool]
[/quote]
Kad si imao tu ptičicu već prije, što ju nisi angažirao ranije?

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Prema ovome što se tu na topicu piše, ovdje je sve puno insajera s ove ili one strane. [shocked]
I ja sam prodao, jer nije imalo smisla dalje držanje, a cijena na burzi potvrđuje da sam bio u pravu.

Prema ovome što se tu na topicu piše, ovdje je sve puno insajera s ove ili one strane. [shocked]
I ja sam prodao, jer nije imalo smisla dalje držanje, a cijena na burzi potvrđuje da sam bio u pravu.

Nažalost, dobar dio trgovanja na ovoj burzi se temelji na inside informacijama. Digman je ovdje pisao kako mu je netko iz uprave rekao kako će uskoro preuzimanje. I vidi čuda u 10 dana nakon toga je objavljena ponuda. Čini se da je uprava krila važne informacije od većine dioničara. Sada se tvrdi da zaposlenici mirovinskih fondova dobivaju informacije iz SKDD koje nisu dostupne ostalim dioničarima.

Novac koji se zaradi na inside tradingu ide direktno iz džepova nas koji ulažemo na osnovu dostupnih informacija. Pasivnost HANFA-e i USKOK-a će samo ohrabriti inside trading i obeshrabriti ljude da ulažu na domaće tržište kapitala. Burza je važno sredstvo privlačenja kapitala u zemlju i borba protiv kriminala na burzi bi morala biti među prioritetima vlade.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Novac koji se zaradi na inside tradingu ide direktno iz džepova nas koji ulažemo na osnovu dostupnih informacija.

Ne ide.
Insidersko trgovanje je pozitivno za tržište, akademski i praktično.

Jel kome sjela lova? Meni još nije. [huh]

Nebi se složio sa kolegama,sa 10 tis maraka kupili firme i u javnost pustili obogatili se na "lubenicama,borovima,papriki"itd.Pokrali sve i sad če meni neko poslat uskok,ja koji sam stekao sve svojim radom,i da mi takvi prodaju dionice,prije čemo im dovest jače igrače,koji već polako prave reda.Opet čast izuzecima ,nadam se bar još 2 godine svaki dan jedna afera ili lopovluk u crnoj kronici,2 do tri puta su izjavite lažna izvješča i lažni ugovori pa nije niko odgovarao,i bit če toga još ,nemogu reči ništa protiv Hanfe jer kad sam se obratio njima riješili su sve.I OPET BI TUKLI PO SIROTINJI,,,,,,,,, [angry] [angry]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

New Report

Close