BLSC (Belišće d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLSC (Belišće d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ novak
To o čemu govoriš nije bio javni istup, nego pisanija u novinama. To je možda bio i neformalni pokušaj navlačenja Duropacka na višu cijenu od one koja se pretpostavljala. Nitko od ovlaštenih predstavnika nekog od fondova nije se javno očitovao imenom i prezimenom. Ti članci koji su tada govorili o 600 kuna su bili rekla-kazala.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Dakle, ekipa, sutra je zadnji dan. Da čujemo, tko je prodao, a tko nije i neće? [proud]

Inače, činjenica da cijena pada i da nema ozbiljne podrške na kupnji, meni je indikator da će preuzimanje biti uspješno, štoviše vjerojatno su i neki fondovi deponirali dionice. Inače bi fondovi u zadnjim danima branili cijenu iznad 500 i tako odvraćali male od prodaje.

@ MyMoney
Ovo pitanje si trebao razmeilat na sve fondove, (jer) možda bi ti netko odgovorio barem iz zajebancije.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

http://www.poslovni.hr/148032.aspx
Mislim da su fondovi već odavno odlučili i prodali svoj dio Belišća kako bi imali za nove inozemne akvizicije, gdje je držanje pozicija očito isplativije nego držanje pozicija na ZSE.

XceeD,
nisu prodali jer bi ih gazde pobile zbog takve pushione.
Koliko sam ja čuo, njihova je strategija kad je riječ o Belišću čekati da se Duropack posve konsolidira jer će onda, uvjereni su naši mirovinci, biti prodan uđuture nekom globalnom igraču.

hate red

@ kamenac
Da im je bilo u interesu da se u okviru ove ponude Belišće ne proda, već bi se bili oglasili. Ovako nama malima ostaje da svatko za sebe odluči što će.

Mislim da je sve već jasno, ali čekajmo službene rezultate. Mali imaju još par sati da pošalju ili ne pošalju svoje papire u SKDD.
BTW gdje su nam Twixer i Esseker? Nema ih zadnjih dana na forumu? [undecid]

prodano je ukupno 101- kom po 480 kn …ali
kako to da im se ne isplati prodat za višu cijenu Duropacku ….20 kn je ipak 20 kn a i nema provizije
u čemu je stvar…..zar ovi nisu dobili ponudu Duropacka od 500 kn po dionici?

Nekome hitno treba lova pa prodaje i niže od 500. Ali tko kupuje?

Mislim da je sve već jasno, ali čekajmo službene rezultate. Mali imaju još par sati da pošalju ili ne pošalju svoje papire u SKDD.
BTW gdje su nam Twixer i Esseker? Nema ih zadnjih dana na forumu? [undecid]

Ja sam tu. Papire sam predao. S obzirom da se nisu oglasili mislim da će fondovi prodati Duropacku.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Da, to je sad več očito. Ja još uvijek ne mogu vjerovati da nisu rekli ni A.

New Report

Close