A, jedno iskustvo više. Sigla mi je od Hanfe obavjest danas, da je sve gotovo, i da bi trbala ić ponuda za preuzimanje. Ako ponude za preuzimanje en bude mogu li tužiti hanfu za uznemiravanje i širenej lažnih informacija 🙂 ?
Jel to ista ona kao na stranicama ZSE ili nešto drugo? Ako je nešto novo možeš li staviti scan, naravno zacrnjeno ime,prez,broj dionica i sl.
Ili misliš da je na temi postalo dosadno pa bacaš patke? [smiley]
Thx.
A, jedno iskustvo više. Sigla mi je od Hanfe obavjest danas, da je sve gotovo, i da bi trbala ić ponuda za preuzimanje. Ako ponude za preuzimanje en bude mogu li tužiti hanfu za uznemiravanje i širenej lažnih informacija 🙂 ?
Jel to ista ona kao na stranicama ZSE ili nešto drugo? Ako je nešto novo možeš li staviti scan, naravno zacrnjeno ime,prez,broj dionica i sl.
Ili misliš da je na temi postalo dosadno pa bacaš patke? [smiley]
Thx.
[/quote]
Isto je rješenje samo su ga poslali svim dioničarim na kućne adrese.
svakodnevni pad cijene pokazuje da se među učagačima ne očekuje javna ponuda i da su belje u portfelju odlučili zadržati samo oni koji su spremni upustiti se u parničenje s Agrokorom…pa, sretno vam bilo
dobio riješenje i situacija je sljedeća, win win kako god okrenete. todoriću jedino ostaje da pokrene upravni spor ustavnom sudu RH. agencija je u ovoj pravnoj stvari vezana pravomoćnom presudom drugostupanjskog suda kojom je potvrđena presuda trgovačkog suda u Osijeku, a kojem je pak odbijen zahtjev tužitelja radi utvrđenja ništetnom odluka glavne skupštine, a što se tiče današnje cijene tu je već netko lijepo napisao da fondovi ne ulaze u povećanje kapitala upravo zbog solidarnosti sa Agrokorom, koji im je jedan od većih klijenata, i po meni zbog toga dionica stagnira.
lijep pozdrav
opet ista igrica, s malim količinama pokušava se dići cijena da se mangupi istovare po naivcima koji nasjednu [yawn]
dečko moj cjena je na 97 u srijeda ide 15 posto gore na ovu cjenu znači oko 110 kuna [bye]
Na koju stranu? [smiley]
Nije nagovor na k/p. Posjedujem BLJE-R-A.
Dobra potpora ja na 87kn. Mislim da teško može ispod toga do kraja ovih 60 dana. Kad novine ponovno počnu pisati o belju ode ono na 120+. A onda ćemo vidjeti što će od svega biti
a što se tiče današnje cijene tu je već netko lijepo napisao da fondovi ne ulaze u povećanje kapitala upravo zbog solidarnosti sa Agrokorom, koji im je jedan od većih klijenata, i po meni zbog toga dionica stagnira.
Ti ovo ozibljno misliš?
Dajte ljudi malo ozbiljnosti…