…upristojite se i prestanite vrijeđati…ovo vam je već drugi put u 24 sata…
…ako nemate što pametnije,ne morate ni komentirati ovako primitivno…
…o vama ipak imam malo bolje mišljenje…
idemo li već danas na 100 kn?? [thumbsup]
Pa Bobe, manjinski dioničari iz dokapitalizacije su bili isključeni i na PBZ, Kabi..itd, neda mi se misliti.
Znam kolega, ali bakice se vadi na Ustav pa da ju pitam jel manjinski vlasnici imaju neki drugi Ustav. Tako da bi onda i tu stavku trebalo ispitat na ustanom jer neko moze jednostavnim iskljucenjem prava manjinskih i dokapitalizacijom postat apsolutni vlasnik.
Ako se odluka o oduzimanju prava opet proglasi nistavnom na ustavnom sudu onda neka ukinu cijeli zakon o preuzimanju jer on nema svrhe i nek donesu zakon da ako si veliki moras(moras) uzet malima jer su oni mali i nemaju nikakva prava.
malo se urazumite u igri su malo ozbiljniji ulozi od toga dal će neko dič 30 70 ili 120 posto na 2000 3000 dionica ili još manje ovi burek igrači
ako hoče dobit dobar rejting za daljnje širenje morače poštovat zakone
ako hoče bez dodatnih problema kupit merkator morače poštovat zakone
ako hoče bit na lodnoskoj burzi morače poštovat zakone
ako hoče ubuduče dobro poslavat sa drugim svjetskim bankama i fodnovima morače poštovat zakone
to znači morače dat ponudu za otkup preostalih slobodnih dionica !!!
Živjeli [thumbsup]
malo se urazumite u igri su malo ozbiljniji ulozi od toga dal će neko dič 30 70 ili 120 posto na 2000 3000 dionica ili još manje ovi burek igrači
ako hoče ubuduče dobro poslavat sa drugim svjetskim bankama i fodnovima morače poštovat zakone
Živjeli [thumbsup]
Sve stoji što ste napisali, samo mi je promakao dio oko Londonske burze, od kuda to?
lp
Živjeli [thumbsup]
hoće
tnx!
Nijel oše, koliko to ima na 280 prodaje?
[thumbsup]
lp
pa ne ide Belje na londonsku burzu! pitanje je čak hoće li i Agrokor ići?!
idemo li već danas na 100 kn?? [thumbsup]
mislim da ne, ali blokada na cca 98 da.