BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nema nikakve novi vijesti, alicijena i kupnja raste.
Da li netko nešto zna možda?
Ili se je shvatilo da je 88 kunabilo dno a da su ogromni prometi prošli na 112-117.

Na kupnji ima dosta skrivenih naloga.

[thumbsup]

BAKICAAAA???

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

@Bakica

Sama si priznala da si u tjedan dana okrenula svoje mišljenje naglavačke. Možda ćeš i slijedeći tjedan opet promjeniti mišljenje, ko zna…

…uostalom u svom postu sam samo malo naglas razmišljao o tome da li je uopće financijski isplativije dati ponudu ili ne.
Sudstva se nisam ni dotaknuo…

…gosn flyer ja vama A a vi meni C…a još se i ponavljate… [smiley]

Čitam malo rješenje u slučaju LRH gdje su dioničari praktički korak do pravomoćne presude, pa višestruke rizike todoriću u slučaju ne predavanja ponude (Mercator, rejting, zatezne kamate, vođenje 900 mil.+kamate u bilanci pod sekcijom "sudski sporovi" ;))…

Sve mi se čini da je zapravo lud ako ponudu neda. Ja u Belju sretan. Ima još 2 tjedna za pokrenut postupak na US, ali mislim da im odvjetnici trenutno izračunavaju koliki je točan prosjek po dionici i da li je trosmeječje 3 mjeseca uzastopce i/ili kvartal po godinama pa da vide da li treba 332 kn ili više dati. Da nije pregovora s EU bila bi štanga. I ko još veli da je ona loša. Ako ste pametni zaradit ćete za aute, stanove, a neki i za vile [rolleyes]

…pa financijski je najisplativije da se ponuda ne da…naravno ako se imaš visok stupanj sigurnosti dovoljno argumenata da ćeš u sudskim stvarima uspjeti…

@flayer

bob1391, 21.10.2011. u 12:07
Svako buduće novo zaduživanje će generirati veću kamatu koju Toda mora platiti, ako ne ispoštuje zakon. Znamo da novac ne voli nesigurnost…

…vi svi diskutirate kao da je stvar tako jasna,kao da on nikako neće uspjeti niti na Upravnom niti na Ustavnom sudu,a lijepo sam vam jutos postala link Odluke Ustavnog suda koji naravno nitko nije našao za shodno da komentira…

http://sljeme.usud.hr/usud/praksaw.nsf/Pojmovi/C12570D30061CE53C12572300030A7BB?OpenDocument

…nisam baba vračara da znam što će napraviti ali moje je mišljenje da će iskoristiti sva pravna sredstva,a eventualno dati ponudu koja malim dioničarima neće biti po volji…

…prema tome život ide dalje i sve riješava u hodu…
[/quote]

Koleginice nakon tog vaseg posta postavil sam vam pitanje na koje niste jos odgovorili pa cu vam ga ponoviti.

@Bakicaaa

A jel pu Ustavu da se manjinski dionicari iskljucuju iz dokapitalizacije? Da li se tu ne krse njihova prava vlasnistva takodjer zajamcena tim istim Ustavom?

Nije bolest sve što boli

@Savage

BAKICAAA, 21.10.2011. u 12:07
dioničari praktički korak do pravomoćne presude
…je,možda ako ste čitali Regoča od I.B.Mažuranić…to su otprilike takvi koraci…

…e,sad još samo presuda po Žalbi na VTS,pa odluka Upravnog suda…ili ovrha pa odluka Upravnog suda…brat bratu još barem dvije godine sa neizvjesnim i po meni negativnim rezultatom…

Bakica jesi ti mene poslušala kad sam te molio da opet kupiš Belje?? Znaš da ja tebi želim dobro ….i ljepo[rolleyes]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

I tako do tece diskusija….

@Savage

znalac3, 21.10.2011. u 12:18
dioničari praktički korak do pravomoćne presude
…je,možda ako ste čitali Regoča od I.B.Mažuranić…to su otprilike takvi koraci…

…e,sad još samo presuda po Žalbi na VTS,pa odluka Upravnog suda…ili ovrha pa odluka Upravnog suda…brat bratu još barem dvije godine sa neizvjesnim i po meni negativnim rezultatom…
[/quote]
Barem bude zanimljivije. Ulog će biti sve veći svakim danom.

Pa Bobe, manjinski dioničari iz dokapitalizacije su bili isključeni i na PBZ, Kabi..itd, neda mi se misliti.

New Report

Close