@azzaro
…to je jučerašnja vijest…pročitajte današnju…
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Linic-Kosor-i-Samodol-pljackaju-Grad-Opatiju
Da, zanimljivo kako političke elite koriste zakonske regule za predizbornu kampanju… međutim zaključak na kraju članka je ipak najzanimljiviji:
…ali činjenica je da će nas svih skupa ta jedna (upravljačka) dionica jako puno koštati. Tko je odgovoran za takvu situaciju? Pa mislim da smo svi skupa. I oni koji su to potpisali, koji su tada vodili grad. Bez obzira na to tko je potpisao, ono što sada imamo nije dobro, zaključio je Salamon koji je bio najrječitiji među »vladarima« Liburnije
…je,je zbog te vaše nazovi"sudske prakse"i novinarskog prava sa političkim kombinacijama imate trenutno točno 8 ponuda na kupnji dionica LRH…a na dionici Belja točno jednu transakciju…
Kolegice, ti samo provodiš demagogiju iz samo tebi poznatih razloga i jako dobro znaš da kriza likvidnosti ZSE nije zbog "sudske prakse i novinarskog prava sa političkim kombinacijama" nego zbog sasvim drugih razloga.
"Demagogija je metoda kojom se služi demagog;( i mnogi multinickovi na Poslovnom forumu) podrazumijeva obmanjivanje lažnim izjavama i obećanjima kako bi poticala strahove publike, izazivala mržnju, pohlepu i paranoju."
…ha ha …a mogli ste onda i copy paste nastavak… [lol]
"Demagog je povijesno gledano u staroj Grčkoj bio pučki govornik koji je nastupao kao predstavnik naroda.
Danas se odnosi na osobu, uglavnom političara, koja lažnim obećanjima, spektakularnim optužbama i sijanjem iluzija stječe povjerenje širokih masa i upravlja njihovim ponašanjem…"
…ajoj,nisam političar…samo se malo zezim…dakle sumnjam da imam takve sposobnosti…
hm, kad istječe rok za javnu ponudu?? nešto je kupnja naglo počela jačati???
ponuda za merkator je u konzorciju sa europskom bankom equity fondom i još jednim fondom nemože sebi toda dopustit da izigra hrvatske zakone a hoče postat svjetski igrač ako želi da ga ozbiljno shvaćaju moraće dati ponudu za belje pa on je osigurao keša 800 miljona eura šta neće moći 100miljona eura od kojih sigurno ni jedna trečina neče bit realizirano jer ljudi neče prodat nakon procjene kolko vrjedi belje
pametnom dosta
Živjeli!
[thumbsup]
@barbosa
…je,je zbog te vaše nazovi"sudske prakse"i novinarskog prava sa političkim kombinacijama imate trenutno točno 8 ponuda na kupnji dionica LRH…a na dionici Belja točno jednu transakciju…
Bakice nemoj prestati pisati [pray]…Što ti više pišeš kupnja sve jača i jača…. [thumbsup]
Nisam niti napisao da si demagog, napisao sam da provodiš demagogiju a za to ne trebaš biti kvalificirani demagog nego samo običan mutnjak
…gosn Barbosa,a što ste toliko nervozni…da provodim demagogiju kako vi tvrdite onda bi bila na moderiranju,a kako vidite nisam…
…da sam mutnjak…takav pridjev još nisam dobila…ali i ne smeta mi baš…ne mora to biti tako loše…
…naime,i ja vama mogu dati iste takve karakteristike ali to nije ovdje tema,već dionice i davanje argumenata,a ne se odmah srditi kad vam netko da kontraargument makar bilo i žensko…
…evo ugledajte se u kolegu golupčića…