BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ali u ovom slučaju je sve jasno! di vidite prostora za menvar Todorića u slučaju Belje!? osim vrijeme…
.. di je manevarski prostor u slučaj DLKV!? jasno ko dan! propisi su jasni u ovim slučajevima

masa dionica na prodaji sad je narasla na preko 45.000 komada [cry]

nije li to cilj nekoga tko kupuje .. , ako je drugačije onda je neki jazavac zdrobio u dva dana 15 milja kn uzalud … u današnje vrijeme takve pare uzalud hmm

Cookie Monster

…eto mi smo idealno tržište za ovakove situacije…propisi koji su nejasni čak i vrhunskim pravnicima…

…rješenja Hanfe koje u sebi ne sadrže više podataka,pogotovo numeričkih da bi se investitori mogli postaviti…

…nepoštivanje i ignoracija postupanja po rješenjima zakonskih tijela…

…osiromašeni i obespravljeni dioničari koji u svakom imalo zelenom trendu pokušavaju barem malo vratiti izgubljeno…

Istina bakice sve bi se trebalo znati a u stvari ništa se ne zuna .
[lol]

Gotovo sam siguran, kako sam i jučer napisao, da je dobar dio investitora ušao jučer u BELJE na 115 kn, da bi sad spašavali glavu od daljnjih gubitaka, a međuvremenu rasprodavali druge dionice dakako sa gubitkom…

Neki očito nikad ne nauče pravu lekciju..

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

ovi su mi najjaci koji imaju ove preobrazaje ovisno dali je keš pozicija ili su unutra.

ovi su mi najjaci koji imaju ove preobrazaje ovisno dali je keš pozicija ili su unutra.

Kafku jesam pročitao, isto ili slično sam pisao i jučer kolega!

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Ja sam sve rasprodao od 116 do 119 i mislim da će ovo opet pasti na 90 kuna pa možda tada
dokupim i mislim da je ovdje rast za sada prošao a tko se iskrca da je pododio.

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

OK, da vidim hoće li me i s ovim izmoderirat.
Ako stanje ostane do kraja dana ovako, na dnevnom grafu (u dnevne grafove na ZSE ne vjerujem) se formirao dark cloud.

Target rasta od 115 kuna je dosegnut, a sad je korekcijom otvoren put prema dolje, s vjerojatnim targetom na 85-90 kuna.

Iskreno, ne znam tko bi se mogao ljutit na ovakve. Sve je unaprijed rečeno. I u rastu i u padu.

never surrender

Kafku jesam pročitao, isto ili slično sam pisao i jučer kolega!

[/quote]

islo je vise na neke druge..a kolega ispod je pogodio 🙂

…eto ode mast u propast…investor više niti ne pokazuje koliki je minus…

graditelj, 11.10.2011. u 12:56

I evo ga, popunio se…
ili?

prema grafu prvi je na 91-103 cca a niži 71-82 cca.

[/quote]

Kažem vam da se prvo mora gap popuniti (onaj viši) a dali ste mi keca.

…eto ode mast u propast…

A ti si izašla pa sad drukaš prema dolje da opet uđeš, ok kužim ali providno je.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

New Report

Close