BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

puno pričamo o gospodarstvu, transparentnosti, stranim investicijama itd itd … zakon kaže da Todorić mora dat ponudu, obveza nastala 2007, danas je 2011 + 3g = 2014 … hmm, sumnjam da takav model privlači investitore .. Todoriću se kad tad mora pokazati zube jer lik radi što god poželi, znam da to što pričam je utopija ali ipak smo pod povećalom EU .. nikad se nezna, kad si na dnu možeš samo gore

Cookie Monster

vjerojatan je pad na 9x kn i to dosta brzo

kako si došo do tog zaključka ?
[/quote]

euforija je gurala dionicu belja gore, a kako 120 kn nije uspjela probiti slijedi korekcija. obzirom da je rast krenuo sa 70 kn, Belje jee naraslo preko 50% u 2 dana! mnogima će to biti više nego dosta kad vide da je ras sada stao, a mnogi koji su danas uletili počet će rezati minuse na prihvatljivim razinama kad vide da pada…a i gap je ostao na 9x kn
[/quote]

I tad je netko odlucio da je to malo previse i sa par tisuca srusio cijenu i napravio paniku. Do blokade je bilo protrgovano 24xxx komada a za sad je protrgovano 46xxx. 22xxx komada je promjenilo vlasnika po nekima prihvatljivijoj cijeni. Mozda bi i bez tog pada blo protrgovano 4xxxx komada ali bi i cijena bila nekoliko postotaka vislja.

Nije bolest sve što boli

Mene mori ova odluka USRH, a takodjer si postavljam pitanje, kako to da je zakonodavac u revidirani zakon unio slicnu, ako ne i identicnu odredbu koju je USRH par godina prije ukinuo. Sad je samo pitanje kada su zahtjevi za preispitivanje ustavnosti poslani, to ne znam kako mozemo saznati.

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

Po starom zakonu Todorić mora platiti cijenu veću od 300 Kn, a obveza je nastala radi nezastare starog zakona…

http://www.bankamagazine.hr/Naslovnica/Hrvatska/tabid/102/View/Details/ItemID/72643/Default.aspx
Očito je mislio da se može proći, ali ovako su mali dioničari dobili jack pot, samo moraju da čekaju, i ništa više, kada unovčite svoju vrijednost dođite u PTKM……… Pozdrav

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

HR pravosuđe je najveća kočnica rasta gospodarstva u HR, koliko samo para stoji u tim sporovima, potraživanjima itd itd.. činjenica: pravosuđe ne radi svoj posao. Pa poglavlje 23 nismo mogli zatvoriti iz razloga što oni ne rade svoj posao kako treba … , kome god je HANFA poslala da treba objavit ponudu (DLKV, Opatija, Todorić, INDG, Magma itd) nitko ih ne ferma 2% … to je biznis na HR način, svakoj budali jasno ali "biznismeni" govore suprotno … a di su tek mali dioničari 🙂

Cookie Monster

na prodaji na 110 su 3 skrivena naloga, svaki sa 500H tj. potencijano 15.000 komada se prdaje na 110 kn…a ima H naloga na prodaji i ispod 110 kn…tako da….sutra bi doista moglo ići po 9x kn, pritisak na prodaji je enorman.,,

ovakvi rastovi 2 dana po +30% su vrlo opasni kad se zaglavi u dionici!

PROKLETE JUDE I VAŠE ŠKUDE, PRODALI STE NAŠU HRVATSKU U ZLOSRETNU UNIJU...

Neće moći na ovako niskim cijenama kupac kupiti gotovo ništa. Morat će podići letvicu. Prognoziram 120 kn danas. [thumbsup]
P.S. Tko god kupuje radi to vrlo pametno.

masa dionica na prodaji sad je narasla na preko 45.000 komada [cry]

PROKLETE JUDE I VAŠE ŠKUDE, PRODALI STE NAŠU HRVATSKU U ZLOSRETNU UNIJU...

Ide to na 100-tku i tu će se čekati rasplet situacije…

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

HR pravosuđe je najveća kočnica rasta gospodarstva u HR, koliko samo para stoji u tim sporovima, potraživanjima itd itd.. činjenica: pravosuđe ne radi svoj posao. Pa poglavlje 23 nismo mogli zatvoriti iz razloga što oni ne rade svoj posao kako treba … , kome god je HANFA poslala da treba objavit ponudu (DLKV, Opatija, Todorić, INDG, Magma itd) nitko ih ne ferma 2% … to je biznis na HR način, svakoj budali jasno ali "biznismeni" govore suprotno … a di su tek mali dioničari 🙂

Ma pusti ti biznis, ovo je zakonodavstvo, ej covjece zakonodavstvo! Dva puta u isti zakon staviti nesto sto je u prethodnom proglaseno neustavnim, di toga ima!

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

…eto mi smo idealno tržište za ovakove situacije…propisi koji su nejasni čak i vrhunskim pravnicima…

…rješenja Hanfe koje u sebi ne sadrže više podataka,pogotovo numeričkih da bi se investitori mogli postaviti…

…nepoštivanje i ignoracija postupanja po rješenjima zakonskih tijela…

…osiromašeni i obespravljeni dioničari koji u svakom imalo zelenom trendu pokušavaju barem malo vratiti izgubljeno…

Kako stvari stoje (pad na velikom volumenu), izgleda da je ovo ipak bio špekulativni rast. Ja za ovo više nemam volje, niti vremena, niti živaca, niti mi se više bulji u monitor.
Ovo mi je jedna od najvećih zarada u najkraćem roku -ikad. Idem van.

Ovisno o tome kakve budu vijesti i kako se bude trgovalo idućih dana, odlučiti ću da li opet ući ili ne.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

New Report

Close