BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bit će spektakl kad se taj špekulant povuće sa zarađenom lovom pa ostavi hrpu malih ulagača s puno dionica..većina malih ulagača je uvijek na pogrešnoj strani. Kupuju na vrhu, prodaju na dnu.

never surrender

bila ponuda ili ne, BELJE će izgleda napucat na barem 150 kn…a onda lijepo utuže Agrokor/Todu ako ne daju javnu ponudu i opet dobiju svojih 300 kn per share [proud]

Naravno, i to je opcija… više mu se isplati dati ponudu i biti gospodin nego vući repove po sudovima, novinama i dr.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

L U D N I C A ! ! ! !

Još uvijek držim…
Ak ovu ludu zaradu ne realiziram,skačem kroz prozor…

stoput me pohlepa kostala..mislim da ce i ovaj put 🙂

Dosli smo do prethodnog vrha tamo u 3. mjesecu, sad ce biti malo borbe…

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

That’s it for now!?

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Jeste li vi svjesno da će Toda voditi igru kako njemu odgovora i da nije ovca već naprotiv vuk.
Ima brdo dionica, a ima i love. Teško će bilo tko protiv njega.

Jeste li vi svjesno da će Toda voditi igru kako njemu odgovora i da nije ovca već naprotiv vuk.
Ima brdo dionica, a ima i love. Teško će bilo tko protiv njega.

moguće da su veći igrači smislili kako doći do tih 300 kn – makar i tužbom ako toda ne da javnu ponudu po toj cijeni pa zato skidaju ask kad da je badava…toda ima para, tako da će se imati iz čega naplatiti
bio sam skeptičan prema svemu, ali moguće da će biti baš tako (para nemam pa samo gledam sa strane)

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

–915 kom…po 118,00…nisam više izdržao..zarada 44,86 %…

Idem sad kupit neko dobro vino od Belja…

Ostalo mi još 435 kom da čekam rasplet…sretno svima na ovoj ludoj kockarnici.. [thumbsup]

Belje je jedna krasna firma, čije proizvode zbilja volim. Kulen – 100 kn/kg, Karton vina – 50 kuna, ali:
Osjećati se kao dijete jer se špekulaš od 10 do 16 sati – neprocjenjivo.

A sad ozbiljno – pojma nemam što će se dogoditi i poprilično sam nervozan. Svak svoje tupi ovdje, nitko ništa ne zna naravno. Držim gumb miša na Sell, al me srce zaboli pa se predomislim… Ako ništa drugo – zanimljivo je…

A i nemam ne znam kolko love unutra pa neću propasti što god da se dogodilo…

koja navala na kupnju. 37500 komada do 1kn [thumbsup]

Bit će spektakl kad se taj špekulant povuće sa zarađenom lovom pa ostavi hrpu malih ulagača s puno dionica..većina malih ulagača je uvijek na pogrešnoj strani. Kupuju na vrhu, prodaju na dnu.

Perice nema tu malih…
Namjerno sam preko vikenda pitao na temi što smo tržili da li je netko kupio BLJE, nije se javio nitko.
Forumaši su samo prodavali.

Uzmite u obzir da je većina špekulanata registrirana na ovom forumu.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close