BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dali to Agrokor kupuju ?

***pa nije im zabranjeno kupovat …imaju rok od 60 dana da pokupuju i daju ili nedaju ponudu [smiley]

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

Dali to Agrokor kupuju ?

oni sada ne smiju kupovati/prodavati, je li?

Ovdje će netko na kraju izgubiti gaće.
Opasna je to igra

Dali to Agrokor kupuju ?

[/quote]

Uvijek mogu angažirati svoju Offshore tvrtku ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Dali to Agrokor kupuju ?

[/quote]

Ne smiju.
Ali… da sam na Todorićevom mjestu, da ne želim dati ponudu, kupovao bih BLJE preko povezane osobe kako bih si osigurao glasove na skupštini, jer ovih 67 % gubi ( ako ne preda ponudu ).

[thumbsup]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ovdje će netko na kraju izgubiti gaće.
Opasna je to igra

ja sa uopce ne slazem..pratim vec mjesecima i kad je bila na 73kn do 110kn nije bilo vise od 1mil na prodaji sve skupa..neki fond taman da i hoce nemoze skupit kolicinu..sa ovom informacijom mogo je vec skupit 10mil do 110kn..za ovakvu dionicu na ovoj cjeni prava bagatela..ne riskira nista puno..taman nista da se ne desi imat ce brdo dionica ovakve super firme po prosjecnoj cjeni ispod 100kn.

…danas nije bitno jer će biti ponude ili neće, to nitko ovdje ne zna….
Tužno je to da su mnogi štiteći neiskusne ulagače (a oni su naravni stari mudraci) u petak redovno štampali postove kako treba odmah prodat jer je sve navlakuša…

Tko zna možda ih je i neki naivac poslušao…Pa bar da se izvinu tim naivcima koji su mogli 20% veću cijenu izvuć….

No, bar se zna tko su oni, jer sve je lijepo dokumentirano na forumu, samo treba okrenuti par stranica unatrag….

Ajmo odgovore:

1 ) Pa de reci koji su ti da znamo! Ako misliš na mene, ja sam jasno naznačio u petak u 15.50h da su tek onda nedvojbeno osigurani targeti 105-115 kuna. Ko me je poslušao i kupio onda po 90-ak je zaradio oko 15-20 posto.

2 ) A ti si im 100 posto mogao garantirat da će izvuć još 20 posto veću cijenu? Koliko vidim nisi nikome ništa garantirao.

3 ) I šta to znači izvuć 20 posto veću cijenu, zvuči kao da se čupa, jer to znači da ne vjeruješ da će dalje rast?

Nekako sumnjam da si ti ikome bio od pomoći.

never surrender

ako Todorić kupuje danas je skupio već 50.000 komada (do 11:40h) to je već ušteda od cca 5 milja kn

Cookie Monster

ako Todorić kupuje danas je skupio već 50.000 komada (do 11:40h) to je već ušteda od cca 5 milja kn

ušteda je 12,5 mil ali ne smije kupovati..

Dali to Agrokor kupuju ?

[/quote]

Ne smiju.
Ali… da sam na Todorićevom mjestu, da ne želim dati ponudu, kupovao bih BLJE preko povezane osobe kako bih si osigurao glasove na skupštini, jer ovih 67 % gubi ( ako ne preda ponudu ).

[thumbsup]

lp
[/quote]
tada 2 put krši zakon. To nije baš poslovno, pogotovo u trenutku kada planira predati ponudu za Merkator.

Hebi ga.., ja zaboravio povuć ask nalog od petka pa ošlo sve u cugu po 111,05 [cry], a pratim ko da još imam dionice…, ništa… sretno svima koji su unutra…, možda se još koji puta priključim…, e budale…. [embarass]

ušteda je 12,5 mil ali ne smije kupovati..
[/quote]

pardonček, u pravu si 🙂

Cookie Monster

New Report

Close