BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sada dok lijepo zaradite na Belju bacite pogled na još jedan Todorićev dragulj koji isto može u par dana x3 ako se poklope neke stvari. Govorim o trećem po prodaji maloprodajnom lancu u RH, Tisku.

…danas nije bitno jer će biti ponude ili neće, to nitko ovdje ne zna….
Tužno je to da su mnogi štiteći neiskusne ulagače (a oni su naravni stari mudraci) u petak redovno štampali postove kako treba odmah prodat jer je sve navlakuša…

Tko zna možda ih je i neki naivac poslušao…Pa bar da se izvinu tim naivcima koji su mogli 20% veću cijenu izvuć….

No, bar se zna tko su oni, jer sve je lijepo dokumentirano na forumu, samo treba okrenuti par stranica unatrag….

…i sad vi meni recite tko je ovdje lud…Hanfa donese rješenje o obvezi ponude…počnu svi brigu vodit o njihovom takuinu,te to je za njih puno para,te su prezaduženi,te imaju i ponudu za Merkator…te izigrat će zakon,te vante,te tante…

…Hanfa nas kao štiti,ZB nas isto tako štiti jer nam zaustavi trgovanje da mi kao razmislimo što ćemo kako ćemo…

…a dioničica leti u nebo,zašto?

Ne znam kome još nije jasno da ovo nije navlakuša, pa i sam gazda je izjavio da mu tih par100 milja ne predstavlja problem…

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Baš je lijepa ova dionica, u 10-tak mjeseci te počasti rastom od sad vec skoro 100%, i to dva puta.
Živili mi svi vi, i pogotovo oni koji vec drugi puta uzivaju u ovoj ljepoti!

ps. ma kakvi “otpori” ovo ide ko kroz putar.

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

s obzirom da ste svi zaradili može se zaključiti da je jedini popušio todorić.

Trebo bi netko od novinara pitat Samodola zašto tek sad ? šta je sa Galincem i Aglaia-om, Opatijom, DLKV itd itd … zanima me što bi odgovorio !?

Cookie Monster

Dali to Agrokor kupuju ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Trebo bi netko od novinara pitat Samodola zašto tek sad ? šta je sa Galincem i Aglaia-om, Opatijom, DLKV itd itd … zanima me što bi odgovorio !?

[thumbsup]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

sada dok lijepo zaradite na Belju bacite pogled na još jedan Todorićev dragulj koji isto može u par dana x3 ako se poklope neke stvari. Govorim o trećem po prodaji maloprodajnom lancu u RH, Tisku.

Ja mislio na PIVK…, dobri su ko Belje, a čmare, stoje…, dajte dignite i taj PIVK pa da mogu otići po neki jeftin pjenušac u Konzum….

Sve je izglednije da smo na kraju dana oko 120!!

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

…evo nas preko 5 miliona prometa…kažem ja do 12 i idemo na ručak… [wink] [lol]

Plejboj je jednostavno ne popravljiv!!!

Pa nismo mu mi krivi što je prodao za nekoliko bureka zarade, pa sada ponovno po tko zna koji put i na tko zna koliko već dionica pokušava spustiti cijenu kako bi se ipak ukrcao na vlak zvan "ponuda za Belje".

Ne znam da li će ponudu Todi dati, ne znam ni da neće…imam Belje već neko vrijeme i ne planiram ju još uvijek prodavati. Imam svoj target zarade na tome (cca 100% u odnosu na kupovnu cijenu) i to je ono što očekujem da će i biti, a onda prodaja pa me baš briga hoće li biti ponude za Belje.

Žao mi je zbog takve izjave, ali moji novci su meni ipak bitniji od tračeva, špekulacija i ostalih burzovnih problema/prednosti i sličnog.

Prvo je potrebno osnovati povjerenost za ulazak u krizu, pa tek onda ući u nju.

New Report

Close