BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

lijep volumen, lijep rast. belje. [smiley]

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

Ja sam u petak uzeo veće količine prosjek 85,XX ali mi nije bilo svejedno, nije običaj da kupujem dionicu koja naraste u jednom danu 25 %.

Nakon ovog rasta od 20 %, odmah mi je malo lakše.
U svakom slučaju BLJE 1. uzdanica u portfelju.

[thumbsup]

lp

—-lijepa zarada od 20% preko vikenda [proud]
[/quote]

Samo 20% ?! [shocked]

Meni trenutno piše 38,95%. [cool]

halfte trinken, halfte Šarcu geben

…cijela burza pretvorila se u trgovanje Beljem…

To samo dokazuje koliko je ZSE plitka i jadna burza. Rasprodaju se druge dionice da bi se trgovalo Beljem.
Baš gledam kako mi pad na ADPL i DDJH polako dobit na BLJE.
Uglavnom, kupnja na Belju neprekidno nadmašuje prodaju. Sve sam više uvjerenja da to ipak netko skuplja, odnosno da ipak nije samo špekulacija u igri.
Šta mislite?

halfte trinken, halfte Šarcu geben

…ako nastavimo ovakvim tempom do dvanaest možemo završit sa trgovanjem… [lol] [lol]

Otvaranje:
BLJE-R-A 10:14:46 111,05 kom 10.026 1.113.387,30 kn

ići mići brodići?

Bit ce borba oko 105 kako se cini, ali i to cemo danas probiti…
[lol]

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

Kolega BLUE

ubuduće pažljivije čitajte što sam napisao.
niti meni treba vaših 1000 kn, vjerujem ni vama mojih.
i sam znaš da te kladioničarske pamflete nitko ne puši na forumu, burza je tu da vrtimo lovu.
hvalospjeve čuvaj za svoj džep, ali već kad si kladioničarskog duha onda ih radije objavi na vrijeme a ne post s.
mene uvijek nasmiju forumaši poput tebe, jer bitno da se trguje, bilo dionicama bilo uplatnicama/mjenicama [thumbsup]

free flow information

Najbolja je fora što ova ista grupa koja vam sada uvaljuje Belje ovako skupo – ruši dionice Mercatora na Ljubljanskoj i prekipava se tamo polako …
Zamislite kako će se kretati cijene dionice Belja i Mercatora kada Agrokor objavi preuzimanje Mercatora, a za obvezu preuzimanja Belja plati 300 000 kn kaznu i pospremi je u fioku [wink]

Do kraja mjeseca smo ovdje nazad na 80 i niže, samo da se ekipa malo osvijesti i shvate da je glupo biti dežurnom žrtvom navlakača.

A inače ekipo , prijateljica mi je visoko rangirana menadžerica u Agrokoru, pitao sam ju da li se može očekivati ta ponuda , rekla mi je samo "Jesi li ti lud? .. "

Na kraju će izaći na to da onda i država Hrvatska mora objaviti javnu ponudu za Belje zajedno s Todijem, i onda slijedi tipična promjena zakona, i prestanak obveze.

A na burzi – kaos, rasprodaja Belje d.d.-a sve do 60 kn [wink] … jbg, 2,2 milijarde kune dugovanja, nije to malo za kompaniju koja pravi jedva par miliona kuna dobiti …

Kressho

ja i dalje niš ne kužim al mi je belje i dalje jedina dionica u plusu u portfelju pa sam jako sretan.
sjedim na toplom, jedem burek i zarađujem.
Kakav dobar život…bar na jedan dan 🙂

…i sad vi meni recite tko je ovdje lud…Hanfa donese rješenje o obvezi ponude…počnu svi brigu vodit o njihovom takuinu,te to je za njih puno para,te su prezaduženi,te imaju i ponudu za Merkator…te izigrat će zakon,te vante,te tante…

…Hanfa nas kao štiti,ZB nas isto tako štiti jer nam zaustavi trgovanje da mi kao razmislimo što ćemo kako ćemo…

…a dioničica leti u nebo,zašto? nema se kao para…a vidi sad ovo…

To si dobro rekla Bakicce … a to znači da negdje mora pući uskoro, tzv. prelamanje na ledjima malih naivnih bakutanera i svih koji se tako osjećaju … Ovo današnje Belje mi miriši na potpis trgovaca Diokijem nekidan, dok je bio preko 55 [thumbsup]

Kressho

New Report

Close