Gospodo draga, mi imamo pravo i na privatne tuzbe ako gosp T. ne ispoštuje zakon,a ovaj put se ima od čega naplatiti,tako možete me kontaktirati da napravimo udrugu koja bi zajedno išla sa tužbom,ovo je zicer,nigdje veći prinos u pet godina namate za sigurno.
Te tužbe ti jako slabo prolaze na hrvatskim sudovima i traju u pravilu po nekoliko godina. A dotle kud koji mili moji, s obzirom na stanje u bilanci i loš BOOK BELJE d.d.-a, te gomilu dugovanja i gubitaka u iznosu od preko 100 000 000 eura, još novih 100 000 000 eura koliko ludjaci ovdje očekuju bi za Todorića značilo potpunu propast i konačno urušavanje poslovnog Carstva.
Tako da , na vama je da odlučite u koju ćete varijatnu vjerovati :
A – Todorić skuplja – pitaj Boga kako – 100 000 000 eura da isplati male dioničare BELJE -d-d i time potpisuje kapitulaciju i propast svojeg koncerna AGROKOR
B – Todorićevi odvjetnici pobijaju ODluku Hanfe na TRgovačkom Sudu, a zatim i i Visokom ako ih Trgovački sruši, a sam Todorić ne objavljuje ponudu za preuzimanje u skladu sa svom ostalom praksom u modrenom hrvatskom društvu po uzoru na Fižija, Tipurića, Ključaričeka, Galinca i mnoštva drugih.
Dakle, ili ćete vjerovati u svoje puste snove ili u surovu hrvatsku realnostu u kojoj su poštovanje, zakoni i moral , te opće dobro posve izgubili smisao i služe tek kao prazne poštapalice korprorativnih PR-a kad žele malima zavaljati svoje dionice po 10 puta većim vrijednostima (kao npr MAgma po 300 kn mirovncima ali i gradjanima, sad je eto – ni manje ni više nego 100 puta manje)
Jbg, ja možda zvučim pesimistično kada ovako objavljuje koja su realna očekivanja a da je cijena danas rasla isključivo zbog pohlepne, izopačene prirode gramzivih burzovnih nalvakača, i jednako tako će se ispuhati.. ali bolje vjerovati u neke svoje snove a na burzi biti realni negativac, nego vjerovati u fabricirane snove koje vam plasiraju mediji u službi korporacija i navlakača a na burzi biti – optimistični pušioničar poput današnjih kupaca dionice BELJE d.d.
ajde molim te pa ttebe znaju s ksst i tiska odavno. još da smart ovdje dođe i onda znam da idemo na 200 sljedeći tjedan.
S Beljem se trgovalo do 16.15 min..koji je pak sad to k…. zadnja ipak 90 kn!!!!
Melješ li ga melješ…zadnja transakcija točno u 16.09.07…sve po planu i programu. Ko se nije ukrcao magarac…
ma ljudi moji da smo mi sad na nekim cjenama izmedju 150 i 200 onda ajde..mozda bi nekom bilo glupo sad davat preko 200kn na osnovu neke spekulacije..ni meni se bas ne cini jako vjerovatno da ce gazda samo tako istresti tu lovu. osim ako mu to ne otvara neka druga vrata..sigurno on zna sta je najbolje za njega..
ali mi smo na cjenama ispod 100kn sta je meni za ovu firmu presmjesna cjena i na tim cjenama kupujem kad god koja para stigne sa strane bez obzira na ovo juce…ovo je samo pride…
ako se desi super a ako ne kad tad cemo mi prek 100kn ovako il onako..
koji druk,klasican stil…ovdje se ljudi utrpavaju i isti dan iskrcavaju,ostali ce popusit kao i na ingri,magmi i sl.
neslusajte one koji su tek usli i zele pumpat dalje,jer kad krene pad ce krenut i panika.pa jeste li vi uopce procitali ono mizerno objasnjenje hanfe??? jeste li citali o skegrovim iskustvima neki dan? prozivanje na red 4 godine poslije necega i to usred najvece krize? to nema veze s mozgom.
p.s da imam slobodnog kesa uletio bi jutros na 84 i izasao na 90 i to je to.cijenu mozda jos napumpaju marginasi,tim gori ce biti potpo poslije
Pa što nitko ne misli da bi Todoriću odgovaralo da mu Belje vrijedi 300-400 kn
Mislim zbog visine zaduženja koje bi mogao dobiti na račun takve vrijednosti?????
Ko se nije ukrcao magarac…
Heheh, dobra!
Rok za Ponudu za pruzimanje jest 60 dana,nakon toga slijedi hanfino rješenje kojom se ista odobrava,slijedi daljnji rok trajanja ponude od 28 dana u kojoj dioničari imaju pravo ponuditi svoje dionice,dakle sveukupno 90 – 100 dana.
Svi oni koji su posljednjeg dana ponude dioničari i dostave ispunjen obrazac ponude imaju pravo prijave.
Daklen, u ovih cca 90- 100 dana bit će trgovine sve u šesnaest…a Agrokor bi mogao lagano kupovati i to dosta jeftinije nego što bi to na kraju ponude učinili…
[thumbsup]
Rok za Ponudu za pruzimanje jest 60 dana,nakon toga slijedi hanfino rješenje kojom se ista odobrava,slijedi daljnji rok trajanja ponude od 28 dana u kojoj dioničari imaju pravo ponuditi svoje dionice,dakle sveukupno 90 – 100 dana.
Svi oni koji su posljednjeg dana ponude dioničari i dostave ispunjen obrazac ponude imaju pravo prijave.
Daklen, u ovih cca 90- 100 dana bit će trgovine sve u šesnaest…a Agrokor bi mogao lagano kupovati i to dosta jeftinije nego što bi to na kraju ponude učinili…
[thumbsup]
agrokor uopće ne mora izaći s ponudom, a ti ovdje navlačiš kao da je to 100% sigurna stvar!
[thumbsup]
Svaka čast i sve najbolje želje ako se ostvari ponuda tj kupnja preostalih udjela od strane Agrokora.
Gdje je garant da se neće već u ponedjeljak pustiti obavijest iz Agrokora da se neće ići na preuzimanje ostatka udjela?
Scenarij od 100 dana trgovanja je idiličan, lijep ali i ostvariv samo u najboljem slučaju. Što smo realniji to ćemo više zaraditi.