BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kratko pitanje: čak i da Agrokor plati sumu koji neki ovdje spominju – na čiji trošak će ista suma potom kao logički poslovni gubitak… knjižiti… Ili će Todorić preuzimanje platit nekim možebitnim crnim fondom skrivenih zlatnih poluga zakopanih u nekom od polja Belja ili sl. …

Zamjena za dionice Konzuma.
[/quote]
po kojoj formuli i cijeni?
[/quote]

Po fer cijeni da budu svi zadovoljni.

@plejboj, vidim da se previše trudiš. Očito imaš osobnih interesa ili radiš za nekoga. Radije me pusti da sam odlučim što ću sa svojim novcima. Belje je po ovim cijenama bez obzira na ponudu (koja je čisti đoker) debelo podcijenjena i jedna je od 5 dionica sa najboljim fundamentima za ulaganje prema analizi NB.

Gospodo draga, mi imamo pravo i na privatne tuzbe ako gosp T. ne ispoštuje zakon,a ovaj put se ima od čega naplatiti,tako možete me kontaktirati da napravimo udrugu koja bi zajedno išla sa tužbom,ovo je zicer,nigdje veći prinos u pet godina namate za sigurno.

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/152851/Samodol-bi-mogao-stopirati-Todorica-u-preuzimanju-Mercatora.html

Vrlo dobar intervju, čak se i nazire riješenje ove situacije…
Tahnički je Hanfa sasvim u pravu, međutim tu njihova nadležnost prestaje i prelazi u nadležnost suda koji će vjerojatno utvrditi, što i je istina, da je Agrokor u predmetnom povečanju temeljnog kapitala nastupao zajedno sa državom i to ispunjavajući ranije ugovornu obvezu dokapitalizacije koja je sada jednim banalnim pravnim propustom dovela do obveze za preuzimanje.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Apoksiomen vidim i ti si se nakrcao Beljem po 92 jutros pa sad braniš "glupu struju" koja ovdje plasira priče da će TODA keširati 100 000 000 eura za Belje…

dobro dosadan si vise…to sta ce bit neznamo ni ti ni mi a mislim ni toda sam…on zna vise al sigurno ni on nije siguran sta ce i kako biti..
ako nemas dionicu nemas kaj izgubit ni dobit kupit je jos mozes al i nemoras meni svejedno..za nas ne brini…prosli smo i puno grdja sranja od 2007 sad se nemoze nista lose desit..

i na onim staklenicima su tako pricali kad je cjena dosla do 600 pa gdje de je dogurala…

botom line je da je sad neizvjesno i postoje manje i vece vjerovatnosti da se dese neke opcije..
osobno da sam u situaciji da imam milijoncic i da sam danas zaradio 300k vjerovatno bih prodao..ovako za burek nedam i ako ni od ovog nis ja opet cekam…
sretno nam bilo

Gospodo draga, mi imamo pravo i na privatne tuzbe ako gosp T. ne ispoštuje zakon,a ovaj put se ima od čega naplatiti,tako možete me kontaktirati da napravimo udrugu koja bi zajedno išla sa tužbom,ovo je zicer,nigdje veći prinos u pet godina namate za sigurno.

cuj, ak nadjes advokata koji radi na postotak ja mu odmah prepustim par posto…na ovu sumu koja se spominje nebi bila losa cifra.

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/152851/Samodol-bi-mogao-stopirati-Todorica-u-preuzimanju-Mercatora.html

Vrlo dobar intervju, čak se i nazire riješenje ove situacije…
Tahnički je Hanfa sasvim u pravu, međutim tu njihova nadležnost prestaje i prelazi u nadležnost suda koji će vjerojatno utvrditi, što i je istina, da je Agrokor u predmetnom povečanju temeljnog kapitala nastupao zajedno sa državom i to ispunjavajući ranije ugovornu obvezu dokapitalizacije koja je sada jednim banalnim pravnim propustom dovela do obveze za preuzimanje.
[/quote]

upravo tako! a kad ga je država uvalila u to, država će ga i vaditi iz toga jer si ne može dozvoliti da Agrokor poklekne jer onda sve ide do đavola….drugim riječima, očekujem hitne izmjene zakona kojima će slučajeve poput ovoga izuzeti od obveze javne ponude

ne dajem investicijske savjete niti preporuke za kupnju/prodaju dionica!

Ne zaboravimo da EBRD ima veliku ulogu u Agrokoru. A EBRD-u se nigdje ne žuri.

Preko 600 transakcija , prema 100 HT – a , još neviđeno na ZSE.

ma ljudi moji da smo mi sad na nekim cjenama izmedju 150 i 200 onda ajde..mozda bi nekom bilo glupo sad davat preko 200kn na osnovu neke spekulacije..ni meni se bas ne cini jako vjerovatno da ce gazda samo tako istresti tu lovu. osim ako mu to ne otvara neka druga vrata..sigurno on zna sta je najbolje za njega..
ali mi smo na cjenama ispod 100kn sta je meni za ovu firmu presmjesna cjena i na tim cjenama kupujem kad god koja para stigne sa strane bez obzira na ovo juce…ovo je samo pride…
ako se desi super a ako ne kad tad cemo mi prek 100kn ovako il onako..

Izgleda da onaj jutros što je počistio ask u prvoj transakciji po 91 i nije bio baš toliko lud! Polako se dolazi do te cijene! U prvi mah sam i sam pomislio "kakva li je to luda"!

Preko 600 transakcija , prema 100 HT – a , još neviđeno na ZSE.

Onda si kratko na burzi…

New Report

Close