BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kratko pitanje: čak i da Agrokor plati sumu koji neki ovdje spominju – na čiji trošak će ista suma potom kao logički poslovni gubitak… knjižiti… Ili će Todorić preuzimanje platit nekim možebitnim crnim fondom skrivenih zlatnih poluga zakopanih u nekom od polja Belja ili sl. …

Zamjena za dionice Konzuma.

pa mislim, toda se stalno buni da su mu poduzeca na trzistu debelo podcjenjena…u slucaju belja se itekako slazem.
e pa ako je tako sta onda svi pricate da nam on nesto poklanja. covjek ce dokupiti jos 30 i kusur % svog poduzeca i bit ce 100%ni vlasnik sa prosjekom ulaska debelo ispod 300 kn a ulozio je brdo para vec i vrijednost belja kad se to sve konsolidira bi trebala biti i puno veca..tako da nista on tu ne poklanja nit previse gubi.

kratko pitanje: čak i da Agrokor plati sumu koji neki ovdje spominju – na čiji trošak će ista suma potom kao logički poslovni gubitak… knjižiti… Ili će Todorić preuzimanje platit nekim možebitnim crnim fondom skrivenih zlatnih poluga zakopanih u nekom od polja Belja ili sl. …

Zamjena za dionice Konzuma.
[/quote]
po kojoj formuli i cijeni?

1.
AGROKOR D.D.
5.579.663 67,92 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2.
REPUBLIKA HRVATSKA
661.757 8,05 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3.
GAŠPAR ANTE
123.783 1,51 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4.
HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SZIF D.D.
46.534 0,57 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5.
ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D.
25.840 0,31 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
6.
CENTAR BANKA D.D.
18.030 0,22 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7.
HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND
17.662 0,21 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8.
ZAGREBAČKA BANKA D.D.
14.156 0,17 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9.
HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D.
12.222 0,15 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
10.
PBZ D.D.
9.462 0,12 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 79,23

Niko ne razmišlja da i država drži 8,05 posto,a oni obično ne odazivaju se na javne ponude,dosadašnja praksa je bilo takva,a i od ovih prvih deset,najvećim djelom ulaz im je bio na ovim cjenama,znači prodaju špekulanti..

To bi bilo to? Cijena se nije uspjela održati niti iznad 90 kn, a neki sanjaju 300 kn od Todorića. Nemojte biti naivni [rolleyes]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Nije mjerodavno, al ipak

Magma – Fižulić
INDG – Galinac
Dlkv – profesori
ELPR – Mihael

ps Mislim da je većini jasno što sam napiaso i kako je to završavalo…gotovo bez sankcija

nije bez sankcija.
izgubili su vlasnička prava.

e sad, hoće li se Todorić odreći vlasti u Belju, ostaje da se vidi.

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

Bogati nikad nisu stekli svoj imetak zato što su nešto poklanjali. Oni to znaju itekako naplatiti. Što se tiče ove euforije oko Belja ponavlja se isti scenarija trgovanja kao sa Zabom. Na Zabi sam debelo ispušio pa na Belje ni ne trzam iako imam nešto love za kupovinu.

Ja vas ništa ne kužim, ali mi je sjajan dan jer napokon imam dionicu u zelenom u portfelju.

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/152851/Samodol-bi-mogao-stopirati-Todorica-u-preuzimanju-Mercatora.html

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

Zna moj Ivica u što vrijedi uložiti. Usoro ulazak u EU – otvara se tržište.

novcem se može kupiti zdravlje ali ne i sreća, posesivnost ali ne i ljubav

Apoksiomen vidim i ti si se nakrcao Beljem po 92 jutros pa sad braniš "glupu struju" koja ovdje plasira priče da će TODA keširati 100 000 000 eura za Belje…

Mogla bi vam lako likvidacija uslijediti ovdje dame i gospodo, u svakom slučaju prije nego ta javna ponuda jer sve Todorićeve kompanije su pod debelim kreditima osim PIK VINKOVCI-a, i sumnjam da čovjek ima ili može dobiti 100 000 000 eura za nešto što mu uopće nije ni potrebno

Izdvojit će Belje vina u zasebnu firmu ako treba, i sve ostalo što vrijedi, nešto prenijeti u PIK a vama šipak.
I usput će i pobijati tu odluku na SUPER POŠTENIM hrvatskim trgovačkim sudovima koji SE NI SLUČAJNO NE MOGU POTKUPITI i sasvim sigurno će izgubiti taj spor i neće USPJETI provući još dvije godine za zastaru i na kraju će objaviti ponudu po 300 kn…

Hoće ku…c ! [wink]

tvoje mišljenje i stavovi su relevantni isto kao oni koje si izražavao na KSST :-)) Nemaš pojma ko ni drugi … zato ne trkeljaj

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

za dvije godine cijena oko 300 kn je ionako realna neovisno o rezultatima spora

NEMA PREDAJE

New Report

Close