BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Današnja trgovina mi sve manje liči na pump & dump odnosno špekulativno tgovanje.
Već se duže vrijeme ozbiljno prodaje, ali i ozbiljno skuplja na 88 kn. Možda se ovdje zaista pojavio ozbiljan kupac ?!

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Blage veze o pravu nemam pa molim nekoga da pojasni: Malo mi je nejasno ako i nastane obveza za davanje ponude, kako se ona može odnositi na ove što postaju dioničari ovih dana??? Zar se ne bi trebala odnositi na one koji su bili dioničari na dan nastanka obveze za preuzimanje ostalih dionica?
Hvala.

Strah, počinju raditi po propisu.

Prijenos u trecem mjesecu obavijest u desetom.

http://www.zse.hr/default.aspx?id=37607

@golubv, budemo vidjeli, Agrokor je laganini u mahuni, na kraju 2010. godine imao je neto dug od 9,2 milijardi kuna, a na kratkoročne obveze otpadale su 3,3 milijarde kuna, početkom godine su kratkoročne obveze smanjili izdanjem obveznica vrijednih 150 milijuna eura a o perativni tok novca snažno je opterećen plaćanjem kamata pa gotovo 50 posto tog novca odlazi na njihovu isplatu.

UniCredit: Prodati Agrokorove obveznice
Vaš link

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

misli li netko da ovo danas masovno
kupuje agrokor??

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

kratko pitanje: čak i da Agrokor plati sumu koji neki ovdje spominju – na čiji trošak će ista suma potom kao logički poslovni gubitak… knjižiti… Ili će Todorić preuzimanje platit nekim možebitnim crnim fondom skrivenih zlatnih poluga zakopanih u nekom od polja Belja ili sl. …

@golubv
, budemo vidjeli, Agrokor je laganini u mahuni, na kraju 2010. godine imao je neto dug od 9,2 milijardi kuna, a na kratkoročne obveze otpadale su 3,3 milijarde kuna, početkom godine su kratkoročne obveze smanjili izdanjem obveznica vrijednih 150 milijuna eura a o perativni tok novca snažno je opterećen plaćanjem kamata pa gotovo 50 posto tog novca odlazi na njihovu isplatu.

UniCredit: Prodati Agrokorove obveznice
Vaš link

Agrokor nije problem Todorića već je to problem banaka. Toda je kao i svi tajkuni sluga debeloj guski. A debela guska ima para ko blata. [thumbsup]

devet miljardi …ili devet miljardi 700miljuna…skoro pa isto

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

gotovo?
euforija je spasnula, sad najprije polako pa sve brže nazad prema 70 kn??

De majke ti dignite ju bar na 140 pa da vam uvalim i izađem sa nulom. hahaha

Ako misle ostaviti dojam na svoje kreditore,a pogotovo ako žele Merkator,Agrokor ne smije, ne poštivati odluke regulatora,Slovenci bi jedva dočekali takvo nešto,a ustolom Belje je izvrsna firma koja će medju rijetkima profitirati od ulaska u Eu.

Meni dosta, ja prodao 🙂

Blage veze o pravu nemam pa molim nekoga da pojasni: Malo mi je nejasno ako i nastane obveza za davanje ponude, kako se ona može odnositi na ove što postaju dioničari ovih dana??? Zar se ne bi trebala odnositi na one koji su bili dioničari na dan nastanka obveze za preuzimanje ostalih dionica?
Hvala.

…u rješenju stoji da u roku od 15 dana moraju obavijestiti sve dioničare,međutim treba sačekati što će pisati u pozivu za davanje obvezne ponude…

New Report

Close