…Plejboj,što si ti nabrojio… [yawn]ajd čitaj malo bolje…
…pa tako lijepo sve piše u Rješenju…primjenjuje se stari,a ne novi zakon jer je
„Osim navedenih uvjeta koji moraju biti kumulativno ispunjeni, valja istaknuti da se navedena odredba primjenjuje u slučaju stjecanja dionica nakon stupanja na snagu Trenutno važećeg ZPDD-a, dakle nakon 01. studenog 2007, a u konkretnom slučaju društvo AGROKOR d.d. je naknadno (nakon objavljene ponude za preuzimanje) steklo dionice dana 12. rujna 2007, dakle prije stupanja na snagu Trenutno važećeg ZPDD-a.“
…naravno da se nikad ne isključuje mogućnost tužbi,ali ovako olako davati pravne kvalifikacije treba imati stvarno hrabrosti…
…i sad Hanfa griješi u primjeni forme,toliko nepismeni nisu… [yawn]
12.09.2007. BLJE-R-A 267,01 kuna
…nemoj se olako upuštati u pravne kvalifikacije…zato treba imati puno znanja i iskustva…
…što se tiče same dionice,pa ona je prije mjesec dva bila preko 100 kn…
…dal će netko platiti i kada ovih 300 vidjet ćemo…
Nemogu vjerovati da je ekipa popušila ovu foru s preuzimanjem…ovo na BLJE govori sve o edukaciji naših "investitora"…..Izgleda da će danas DDJH dobro zaroniti, vadi se keš da bi se ulupao u ovu "priliku"
nemam dionice, nije nagovor na kupnju/prodaju
Nemogu vjerovati da je ekipa popušila ovu foru s preuzimanjem…ovo na BLJE govori sve o edukaciji naših "investitora"…..Izgleda da će danas DDJH dobro zaroniti, vadi se keš da bi se ulupao u ovu "priliku"
…a zašto ne bi vjerovali… [rolleyes]
…pa Hanfa je donijela rješenje nakon njihovih prigovora,sam Todorić tvrdi da to za njih nije problem
osim što će se naknadno izjasniti…( ovo može biti problem [lol] )
Hm, ovdje čak nema klasičnog pump and dump sistema, bit će ovo malo dugotrajniji izlazak, tako da se svašta još može očekivat, al definitivno miriši na dugotrajni izlazak šta će ipak vršit pritisak na cijenu.
Bit će zanimljivo gledat promjene u top10 pri tome, već će se vidjet ko će bit spreman na kojekakve sporove s agrokorom ( vjerojatno neki dugo-dugoročni ulagač ), a ko zaista izlazi…po sadašnjem prometu bilo koji od 5. dioničara pa na dalje je mogao posve izaći…
U biti definitivno su najbolje prošli dosadašnji dioničari…al ovo je i svojevrsna prednost onima koji znaju cijelo ovo zbivanje oko belja dobro protumačit..
BTW, Belje nisam prodao iako sam do sada mogao sve prodati, nego se spremam na dokup ako dođe na cijenu od 7x….
I to ću Vam prezentirati ako baš treba… a šta ćeš..naivan sam…
BTW, Belje nisam prodao iako sam do sada mogao sve prodati, nego se spremam na dokup ako dođe na cijenu od 7x….
I to ću Vam prezentirati ako baš treba… a šta ćeš..naivan sam…
…gosn flyer,mi ipak čitamo što vi pišete,i često budem osupnuta…jer od vas ne očekujem da budete navlakač… [rolleyes]
…..Izgleda da će danas DDJH dobro zaroniti, vadi se keš da bi se ulupao u ovu "priliku" ……
Da, i ja baš gledam kako mi DDJH tone, pa mi to kvari veselje, ali doći će i na njega red ako su u Q3 nastavili s ostvarivanjem rezultata iz prve polovice godine.
http://www.business.hr/hr/Investor/ZSE-uzivo/Sve-u-znaku-rasta-Crobexi-i-Belje-poskocili
"Za preuzimanje preostalih dionica, njih 2,64 milijuna, Agrokor bi trebao platiti oko 785 milijuna kuna, jer se uzima u obzir prosječna tromjesečna cijena te dionice, ponderirana s volumenom, koja je na dan 12. rujna 2007. iznosila 298,13 kuna."
Na 88,00 kn otpor na BELJU je bio već nekoliko puta, svakako vrlo velike količine su na tim razinama protrgovane, unazad nekoliko godina
LP
danas trejderi kupuju kao ludi u nadi da će nekom uvaljati dionice po 2-3 kune skuplje…u pon. kad prođe euforija, početi će tući njima po bidu i stjerati cijenu nazad na 70 kn [bye]