BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

(4) Obvezu objavljivanja ponude za preuzimanje, u slučaju daljnjeg stjecanja dionica s pravom glasa ciljnog društva, nema fizička ili pravna osoba koja:
1. je ponudu za preuzimanje objavila sukladno odredbi stavka 2. ovoga članka,
2. nakon ponude za preuzimanje, objavljene sukladno odredbi stavka 1. i/ili 2. ovoga članka, drži najmanje 75% prava glasa,
3. je ponudu za preuzimanje objavila sukladno odredbi članka 14. stavka 3. ovoga Zakona.

Kressho

prodano sve 88,80, čekamo niže

U 11. MJESECU 2007. IZAŠAO JE NOVI ZAKON O PREUZIMANJU PREMA KOJEM TODORIĆ – NIJE DUŽAN DATI JAVNU PONUDU UOPĆE.

SASVIM JE IZVJESNO DA TODORIĆ NEĆE PLATITI ZA ZADUŽENO BELJE 300 I VIŠE KN PO DIONICI VEĆ ĆE TU ODLUKU POBIJATI I ŽALITI SE, VJEROJATNO PRVO NA TRGOVAČKOM A ONDA I NA VISOKOM SUDU, ŠTO SVI ZNAMO KOLIKO MOŽE TRAJATI U HRVATSKOJ – BAREM 3 GODINE A MOGUĆE LAKO I 5.

Dakle sve ovo trgovanje sada je klasična zagrebačka navlakuša kao i nekidan na DIOKI-ju u kojoj će opet stradati nevini – budale koje se sada krcaju dionicom BELJA vjerujući naivno poput malog djeteta da će im Toda platiti poslije 3 glave za iste.

Ne treba ih žaliti ali red je da znaju šta ih čeka pa neka sami odluče – godine sudskih navlačenja izmedju Todorića i države i kao i uvijek – pobjeda korporacija. Ako treba izmijenit će oni i još jedan zakon. Uostalom što je vama ljudi, pa kod Tode je završilo svo žito iz uništene i popljačkane Djakovštine, ne sjećam se ni da je žito vratio niti da je bio na sudu osim u svojstvu svjedoka

Tako će i ovdje biti – Mr. Todorić će eventualno biti svjedok da Belje ipak nema obavezu kako se sada piše. Hoće li HANFA naknadno odgovarati za današnju štetu svim kupcima dionice Belje ?

Kressho

U 11. MJESECU 2007. IZAŠAO JE NOVI ZAKON O PREUZIMANJU PREMA KOJEM TODORIĆ – NIJE DUŽAN DATI JAVNU PONUDU UOPĆE.

IZNIMKE OD OBVEZE OBJAVLJIVANJA PONUDE ZA PREUZIMANJE
Članak 14.

(1) Stjecatelj nije obvezan objaviti ponudu za preuzimanje ako:
3. stekne dionice ciljnog društva u postupku povećanja temeljnog kapitala, izdavanjem dionica, a glavna skupština ciljnog društva na kojoj se donosi odluka o povećanju temeljnog kapitala odobri da stjecatelj može steći dionice s pravom glasa ciljnog društva bez obveze objavljivanja ponude za preuzimanje, ako bi predmetnim stjecanjem dionica s pravom glasa za stjecatelja nastala obveza objav ljivanja ponude za preuzimanje,

Kressho

na komentare jučer da ne treba ulijetat u navlakušu…

Koliko zavisti ovdje prisutno da ne bi neko slučajno zaradio…..

a danas..

Prvu vožnju na Belju sam odlično odradio, a i u ovoj sam se ukrco na vrijeme…

Najbolja dionica na ZSE-u, definitivno…. [lol]

Evo kolega flyer, ne radi se ovdje nimalo o zavisti šta je netko slučajno zaradio, radi se o tome da neki naprosto uživaju dok drugi pate. Do jučer ste indirektno i stoički podržavali današnje kupce, ne radi njihovog dobra, već da bi vi mogli izać!

Pravo kolegijalno ponašanje! Čista petica iz zalaganja i pravoobavještavanja! Nadam se da će vas i u buduće mnogi dioničari slušat! Evo samo nek se zna, neka ste nam se opet javili!

never surrender

Prvu vožnju na Belju sam odlično odradio, a i u ovoj sam se ukrco na vrijeme…

Najbolja dionica na ZSE-u, definitivno…. [lol]

Odma sam dobio jedinicu….izgleda da ih ima puno koji se nisu ukrcali u ovu raketu…
Više sreće slijedeći put….
Evo i nešto za one razočarane….

[/quote]

O Bože , kkakvih luzera ovdje ima, pa skopirao si trading monitor i sad slažeš fantasy files kako si ti to kupio sve . . jesi, jesi.. gle stari, onaj tko je to pazario nema vremena sad za piskaranje baš jer mora krcati van …
Naivčine koje sada ovdje pišu su na BID-u

Kressho

Jel se dobro iskrcavamo moderatori.
Neka, neka, tako i treba.
I ja bih, ali ja sam tzv. dugoročni investitor…

koja je ovo navlakuša bila ,svaka čast majstori

Posjetimo se :

IZNIMKE OD OBVEZE OBJAVLJIVANJA PONUDE ZA PREUZIMANJE

Članak 14.

(1) Stjecatelj nije obvezan objaviti ponudu za preuzimanje ako:
3. stekne dionice ciljnog društva u postupku povećanja temeljnog kapitala, izdavanjem dionica, a glavna skupština ciljnog društva na kojoj se donosi odluka o povećanju temeljnog kapitala odobri da stjecatelj može steći dionice s pravom glasa ciljnog društva bez obveze objavljivanja ponude za preuzimanje, ako bi predmetnim stjecanjem dionica s pravom glasa za stjecatelja nastala obveza objav ljivanja ponude za preuzimanje,

http://www.zakon.hr/z/360/Zakon-o-preuzimanju-dioni%C4%8Dkih-dru%C5%A1tava

Očito je kao bijeli dan da će Todorić na temelju promjena zakona tražiti pobijanje odluke HANFE, malo podmazati ako treba gdje su se kotačići hrvatskog sistema temeljenog na lažima, obmani i korupciji posušili – i idemo dalje.
A ova dionica je kroz tri trgovinska dana nazad na 73 kn , s tendencijom daljnjeg pada kao i ostatak tržišta.

Kressho

Isti manevar
Agrokor angažirao pa otkazao Tusa
Agrokor je u sporu sa Hanfom iskoristio isti manevar kao i mađarski Mol. Prvo ih je zastupao odvjetnik Tomislav Tus iz odvjetničkog ureda Žurić i partneri, a onda pred samo rješenje Hanfe, 27. rujna Agrokor mu je otkazao punomoć. Agrokor je potom zatražio "izvođenje novih dokaza".

ljudi su ovce, danima im stoji po70 k….a onda na vijest koju ne razumiju, navale po 90 kupovati od ovdje prisutnih navlakača koje je kolega pero razotkrio

Kune nisu problem, kuna nema

Znači za tebe je Todorić ovca pošto on kupuje. Pazi se, Loto, mogao bi te Toda tužiti. [lol]

New Report

Close