Koliko sam ja razumio, Dionice su " stečene po cijeni 1Kn " .
Dakle, i ponuda IDE PO 1 Kn ..
Dokap je napravljen po cijeni ?
računate li na tu cijenu ? Ili mislite da postoji neka druga cijena .
Tko je od Vas uopće pročitao cijeli spis do kraja ?
I još jedna zanimljivost. Netko je informaciju o ponudi imao ranije. Svi nalozi su odjednom nestali sa aska i za sitne novce se dionica mogla dovesti u blokadu
***neznam cemu euforija oko ovog kad svi znate da zivimo u najlopovskijoj drzavi civiliziranog svijeta, jesam bio u logoru zbog ove drzave ali sam sebi bih zapalio zolju u glavu zbog toga… ovim smecem od drzave vladaju kamenjarski lopovi(na izborima ce ih zamjeniti isti takvi) koji nikoga od nas nisu pitali za zastitu nasih ulagackih interesa 2011 godine, a dogadjaj se zbio 2007…. dakle, na djelu je stari scenarijo popljackaj sve… imam jako puno dionica i vec sam kontaktirao odvjetnike u CH jer sam uvjeren da je na djelu jos jedna pljacka… ako treba sudit cemo se i 20 godina, novac ce naslijediti moja djeca, a ostalima nek Bog pomogne
***krumpirix je u pravu, od 10 stranica gusto tiskanog teksta jedina stvar koja je boldana je da se Agrokor obvezao kako ce dionice ciljnog drustva platiti u iznosu od 1Kn… bezocna pljcka na djelu
izgleda samo ti…
Bit će ko i sa Dalekovodom stresla se brda rodio se miš,više me brine PBZ fond,istresa se na sve strane i harači nam burzu i naše portfelje.A Hanfa ne može ništa ili neće???????????????????Jaco evo ti nove Ine,ali u više dionica,šta ćemo sad obustavit trgovinu 50% dionica.A isto i oni prije Vas sve prodaj pa onda zube na klin.Hebote sranja.
Dajte vi nama objasnite kako se ako ste vlasnik necega iz toga izvucete?
***krumpirix je u pravu, od 10 stranica gusto tiskanog teksta jedina stvar koja je boldana je da se Agrokor obvezao kako ce dionice ciljnog drustva platiti u iznosu od 1Kn… bezocna pljcka na djelu
[/quote]
pa nije agrokor kriv za ovo, oni će dati formalnu ponudu, javit se neće nitko i gotova priča. šteta samo truda i vremena i to godinama nakon što je ta formalnost trebala biti odrađena, a nitko se ne pita je li netko i u HANFI odgovoran za to????
Kolega ivan1902, ova odluka Hanfe se bazira na događajima iz 2007! Prema tome, oštećeni su oni dioničari koji su kupovali tamo 2007 i nisu pravodobno bili obaviješteni od Hanfe da je Agrokor imao obvezu iznijet ponudu za preuzimanjem, a ne oni koji su kupovali sad! Možda su upravo ti dioničari iz 2007 prodali dionice kad su pale s 300 na 150 kuna kad su vidjeli da nema ništa od ponude.
Kako ti samo loše pokušavaš manipulirati činjenicama.
Agrokor ima obvezu objavaviti ponudu za preuzimanje na koju se mogu javiti svi dioničari bez obzira kada su kupovali. Znači ako objavi ponudu 01.12.2011 i traje 30 dana ti možeš kupiti dionice 24.12 i Agrokor te je dužan isplatiti sukladno zakonom.
Prema zakonu o preuzimanju dd ponuda ne smije biti niža od tromjesečnog prosjeka do dana kada je obveza nastala, tj. ne smije biti niža od 305 kn
e moj kanabis, sada kada ti se bivša draga obogati……….. e hehe 🙂
ako jesi pročitao spis čini se da nisi zakon.
dokap je bio čini mi se po 100kn ali ni ta cijena nije presudna.