BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Danas, do sada nije bilo niti jedne transakcije po 74,22. Odnosno, barem ih ja ne vidim.
Bila je samo jedna po 74 i to 20 kom. Između 74 i 74,22 nema transakcija.
Neka me netko ispravi ako nije točno.

Tih 74.22 ti pokazuje na samom nalogu ili u nekom pregledu gdje se vidi prosjecna nabavna cijena? Ako je ovo drugo, moguce da ti je to skupa s naknadom.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Može li mi netko objasniti, nov sam u investiranju. Stavio sam nalog za kupnju belja na 74.00, a sada vidim da mi je prošao nalog za kupnju 74.22. Radi se o agram brokerima

Provizija ti je 0,3% pa ti povećava kupovnu cijenu.

lp,

atgr-tuho-adpl-jdgt-thnk-koei-rivp

..da pogledao sam i ja poslje transakcije ima samo po 74.00kn..
malo su to (po meni) glupo napravili da na pregledu stanja kupljenih dionica, pod |kupovna cijena| – stoji cijena sa uračunatom provizijom…

što mislite koliko bi belje još moglo zaroniti?…evo ga opet na 74.00kn

kada je obično izvještaj za treći kvartal?
tnx

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

malo su to (po meni) glupo napravili da na pregledu stanja kupljenih dionica, pod |kupovna cijena| – stoji cijena sa uračunatom provizijom…

Do dna… [lol]

A kud si ti požurio druškane? Igranka ko prvi, taj jeftinije je tek krenula… nažalost. Prijatno.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Agrokor ima velike šanse za preuzimanje Mercatora

LJUBLJANA – Pad vlade Boruta Pahora u utorak kasno poslijepodne bio je očekivan. Vrlo je vjerojatno da se neće birati novi mandatar u roku mjesec dana pa će Slovenija ići u izvanredne izbore koji bi prema nekim procjenama mogli biti i prije hrvatskih (šuška se da je moguće da to bude već 27. 11.).

http://hr.seebiz.eu/trgovina/branko-roglic-agrokor-ima-velike-sanse-za-preuzimanje-mercatora/ar-14050/ [thumbsup]

Do dna… [lol]

A kud si ti požurio druškane? Igranka ko prvi, taj jeftinije je tek krenula… nažalost. Prijatno.
[/quote]
…pa znaš kad postaviš nalog i zaboraviš na njega 🙂 ali sve je ok, sva sreća pogledao na vrijeme 🙂
…čekamo bolja vremena, ako dođu 😉

Ne znam zašto mi je post ovdje bio uklonjen, pa ponavljam.
Po tjednom grafu bih rekao da je neki 1-3 tjedna target 65 kn. Vidi se na RSI-u kako vjerojatno treba ići dolje, a na 65 kn je određena volumenom praćena potpora/otpor.
Dnevni grafovi mislim da su na ZSE previše nepouzdani.

Po tjednom grafu bih rekao da je neki 1-3 tjedna target 65 kn. Vidi se na RSI-u kako vjerojatno treba ići dolje, a na 65 kn je određena volumenom praćena potpora/otpor.

Ne znam,ne vjerujem iako sam danas dio prodao jer sam vidio drugu priliku,ovde neko skuplja kao mu je pitanje života i smrti.65 kuna jako teško(možda ako prdecne grčka)

bit će bolje................

Mislim da nema ništa od daljnjeg pada.
Ako se vani stvari stabiliziraju, dionica bi se vrlo brzo trebala vratiti najmanje na 78 kn.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Belje dobilo nagradu za najboljeg inovatora u poslovnom turizmu

Društvo inovatora Sigma u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom dodijelilo je sinoć godišnje nagrade “CBTour – Inovacije u poslovnom turizmu” za najkreativnije i najinovativnije turističke programe usmjerene razvoju poslovnog, znanstvenog i kongresnog turizma u Hrvatskoj.

Predsjednik Sigme Tomislav Marijanović i direktor Belja Goran Pajnić Projekt tvrtke Belje “U srcu Kneževnih vinograda” Sigma CBTour proglasila je za najbolji ukupni program hrvatskog poslovnog turizma. Coca-Cola HBC Hrvatska dobila je posebnu nagradu za projekt “Lijepa naša Sava” kao istaknuti nacionalni doprinos povezivanju kultura kroz turizam. Nagrade CBTour dobili su i tvrtka Hrvatski interijeri za projekt “Dizajnom do identiteta – Hrvatska hotelska soba”, Turistički obrt Kastavea za projekt “Najdi zlatnega petešića”, tvrtka Majstor kuhar za projekt “Putovanje gosta kroz specifične okuse hrvatske kuhinje”, dok je tvrtka Rijeka Sport nagradu dobila za projekt “Integrirane marketinško-komunikacijske i programske strategije Astronomskog centra Rijeka”.

Nagradu CBTour dobile su i tvrtka Habitat za projekt “Prvi Design Botique hotel u Zagrebu”, tvrtka Hippy za projekt “Držač za vrećice kao brand kongresne industrije”, te tvrtka Applicon za projekt “Interaktivni sustav PandoPad u poslovnom turizmu”. Najboljim menadžerom hrvatskog poslovnog turizma proglašen je Centar za poslovni turizam za projekt “Croatia Meetings – Informacijski one-stop-shop hrvatskog poslovnog i kongresnog turizma”, izvijestili su iz HGK.

New Report

Close