BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja dokupio po 78,57. sad čekam na 77.

Srvarno sory svima al ga prećera sa piskaranjem,ali bilo mi je dosadno ,a niko nije htio razgovarati.Moje mišljenje šta se tiče Belja je jako pozitivno i ono je jadna od tri dionice koja će imati veliki let.Znam da se ljudi boje i izlaze ,i to je neminovno sa obzirom na klimavost u cijelom svijetu.Ali konkretno šta se tiče Belja ,to je namjerno plašenje i tjeranje jer druga strana na bidu koja može čekati kupuje i normalno zarađuje.Iskreno ja sam jedan od njih.I danas sam opet na bidu,jer najteže je pogoditi samo dno vala,a za prodaju……………to je bar jednostavno.Još jednom oprostite na smetnji,s poštovanjem i sretno.

peyo

Nije nego danas peyo zarađuje na tuđoj nesigurnosti………….pričekajte par dana…………

ajde peyo budi pošten pa priznaj koliki si minus natukao kupnjom belja prošli tjedan kojom si se pohvalio u par navrata (a to su sve bile transakcije na 81-83 kn, i to vjerujem par tisuća komada) u odnosu na jučerašnju cijenu od 78 kn [rolleyes]

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

Slična situacija kao u Ingri ¨plakat će oni konj prodaju , a žaliti oni koji ne kupe ¨.

OK Beljci, pripremite se uskoro (ne mogu reći točno kada) na izlazak novih proizvoda iz Belja.
Proizvodi su trenutno u fazi testiranja, a proizvode se u suradnji sa ostalim članicama Agrokora (i opet ne mogu reći kojima, ali možete pretpostaviti, jer se radi o mliječnim proizvodima).

Potpisali smo dva ugovora, jedan je da nam je službena voda Jana, a službeno vino Belje. A drugi je s Konzumom – rekao je Mamić i pojasnio:

– Od sad kad ‘krkamo, krkamo Belje’.

Koji lik.

Slična situacija kao u Ingri ¨plakat će oni konj prodaju , a žaliti oni koji ne kupe ¨.

🙂

Zdravko Mamić prvo je ustvrdio da je on kod potpisa ugovora samo dekor, a kako je Jana postala službena voda Dinama, a Belje službeno vino. Potom je ispalio novinarima:

"Sad kad budete krkali sa mnom, onda ćete krkati Belje!"

Vrijednost poslovnog ugovora svi su skrivali kao zmija noge, a Mamić je rekao samo ovo:

.
. "U Europu idemo s Ferrarijem, nisu ovo Opel ni Volvo, ovo je bio transfer Luke Modrića u Englesku, da ne biste mislili da je za kikiriki."

Po pisanju Večernjeg lista, Konzum da će Dinamu dati 1,2 milijuna kuna za polusezonu, dakle za tri i pol mjeseca sponzorstva.

peyo

garant nije samo 1,2 milje kuna za polusezonu, čim mamić spominje ferari, radi se o barem 10 puta većem iznosu

forumsko pisanje nije investicijsko savjetovanje niti preporuka za kupnju ili prodaju dionica !!!

Donald Trump je jednom izjavio -"da od cijelog bogatstva ostanem na dva dolara ,jedan dolar bi dao za reklamu."Da je Belje zlatna koka,znaju svi.U najvećim krizama svih vremena uvijek se traži samo jedno-HRANA.Sjetite se filmova iz drugog svjetskog rata,za jaje dobiješ bundu,zlato,novac,sjetite se našeg domovinskog rata……….šta smo jeli na samom početku.Pola svijeta je trenutno gladno.
Todorić zna šta radi,a vidim i po današnjem trgovanju,da je cijena dionice Belja turbo prihvatljiva.
Osobno mislim da će rast krenuti već do kraja tjedna,a od ponedjeljka slijedi kulminacija,zbog otvaranja vinarije……………………živi bili pa vidjeli.Sretno svima.

peyo

Evo malo najave mogućih dobrih vijesti:

http://www.seebiz.eu/ing-do-5-listopada-prikuplja-neobvezujuce-ponude-za-mercator-u-igri-i-agrokor/ar-13039/

ING do 5. listopada prikuplja neobvezujuće ponude za Mercator; u igri i Agrokor

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

9. rujan 2011.| Darko Bičak
Agrokor i dalje regionalni div, ispali Končar i Pliva

Tri hrvatske tvrtke ispale s Deloittova popisa 500 najvećih srednjoeuropskih tvrtki po ostvarenom prihodu u 2010. godini

peyo

New Report

Close