BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Iz poslovnog danas-i da li se Belje može tu pronaći???????????????

Je li ulazak Hrvatske u EU povećao interes poduzetnika za fondove EU?
Rekla bih da sada postoji više interesa zbog gospodarske krize a ne zbog same činjenica da ulazimo u EU. Ovo sada je tek vježba. Pitate li Bruxelles što misli o pretpristupnim fondovima dobit ćete odgovor da je to samo vježba i kako to nije ozbiljan novac, već služi učenju i pripremi za znatno izdašnije strukturne fondove, dostupne u uvjetima EU članstva. Uzme li se u obzir da je trenutno oko 150 milijuna eura godišnje namijenjeno za Hrvatsku iz fonda IPA i to je jedini pretpristupni program koji sada imamo, a kada uđemo u EU na raspolaganju će nam biti deset puta više novca.

peyo

Iz poslovnog danas-da li posjeta gđe Merkel ima veza i sa nama,ako već traže u Srbiji,mogli bi i kod nas……………………………….

29. kolovoz 2011.| Rato Petković,VLM
Nijemci traže 20.000 hektara zemlje u Srbiji

U Srbiji ne postoji tolika površina pa predstavnici 12 općina pokušavaju objediniti zemljište

Posredništvom austrijske tvrtke Frigo Frucht njemačka kompanija, čije se ime još drži u tajnosti, traži u Srbiji zakup 20.000 hektara zemlje na kojoj bi proizvodila krumpir za potrebe europskog tržišta. To je srpske krajeve poznate po uzgoju krumpira dovelo u nezavidan položaj, jer niti jedna općina ne može osigurati toliku površinu, pa su prisiljene da zajedničkim naporima objedine obradivo zemljište za proizvodnju, koja će iznositi čak 40 posto ukupne srpske proizvodnje.

Kooperanti ili zakup Kako je istaknuo Milovan Petrović, zamjenik gradonačelnika Užica, njemačka kompanija nudi dvije vrste moguće suradnje. Prema jednoj spremna je sama uzeti u zakup zemljište od poljoprivrednika, a prema drugoj varijanti moguća je kooperantska suradnja u kojoj bi poljoprivrednici proizvodili krumpir pod nadzorom Nijemaca. Koji god model bio prihvaćen proizvedeni krumpir bi u cijelosti bio namijenjen izvozu. Predstavnik kompanije Frigo Frucht već je …

peyo

Odlična ocjena,a sad probajte usporediti moj post odmah prije,pa uzmite ovaj odlično ocijenjen,pa si sad uzmite predpristuone fondove,i na kraju,fondove koji čekaju ulazak u agrar.Mislite li da gospodin Todorić nije dovoljno dobar ili pametan poduzetnik,pa da neće iskoristiti sve šanse koje su mu ponuđene na tacni????????????????????????????
Za mene osobno je Belje zlatna koka.

peyo

Sve u svemu pad Belja je zaustavljen,i čeka se prva dobra vijest ,da li je to 12.09.2011.-otvaranje najsuvremenije vinarije?????????????

peyo

peyo
Dragi kolega ,usporite malo.
Ovo više nije tema belje već Vaš monolog.
Mislim da ovako nećete podići cijenu,naprotiv….!
Pozdrav

Ovu temu bi trebalo promijeniti iz Belje u peyo… [lol]

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

ma užas, peyo kad kupi neku dionicu počne toliko daviti temu da svi ostalu pobjegnu glavom bez obzira i onda ostane pisati sam sa sobom [lol]
ja više ni ne čitam njegove postove nego ih preskačem, a sad sam slučajno navraio jer sam vidio da su na temi BELJA pisale druge kolege [lol]

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

Ma poštovani kolege stvarno ste u pravu zato više i ne pišem.Sory na smetnji ,ali ja Belju ne dam niže…………………………………………………

peyo

Ma poštovani kolege stvarno ste u pravu zato više i ne pišem.Sory na smetnji ,ali ja Belju ne dam niže…………………………………………………

Niste kolega peyo usamljeni

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

peyo
Pozdrav

eto šta nam je Pejo napravio…

Nego što se desilo da se ovako dramatično spustila cijena danas?

peyo
Pozdrav

eto šta nam je Pejo napravio…

Nego što se desilo da se ovako dramatično spustila cijena danas?

[/quote]

peyo se povukao na rezervne obranbene položaje na 70 kn [thumbsup]

sve što pišem moje je mišljenje, i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

Nije nego danas peyo zarađuje na tuđoj nesigurnosti………….pričekajte par dana…………

peyo

New Report

Close