BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hm,nešto se ovdje sprema..taman danas mislio malo pokratit količine skupljene ispod 80,al ovo sada liči na malo jači rast..ne sjećam se kad je bid bio ovako forsirano jak..

Ništa,povlačim sve prodajne naloge…pa da vidimo do kud će ovo…

ne sprema se ništa, očito je par ulagača odlučilo iskosristiti ljetnu letargiju na ZSE i pokušati napumpati cijenu gore da se iskrcaju….sutra očekujem cijenu nazad na 80 kn
[/quote]

Da,moguće da si u pravu..il se nekom ne zahebava duže na bidu , pa odlučio skupit još par tisuća komada nabrzaka i zatvorit comp do jeseni ili proljeća…

Ja pokratio pola iznad 83…čekam opet na 76-78..
[/quote]

Evo tako i ja. Prije 5 godine imao nešto viška novca pa reko da to ulupam u nešto meni strano s nekakvim oznakama R-A, svidjelo mi se BLJE, pa kupio po cijeni od 260 kuna pozamašnu količinu. Početkom 2008. godine svi pričaju kako su te dionice super, pa ja sebi reko – prodaj. Tako i bi, pozamašnu količinu prodao po 380 kuna. I zaradio puno pozamašne količine novaca. I naravno, ništa nisam kupovao sve negdje do proljeća 2009. godine kad sam sebi reko – sad je prilika. I opet ja sa svom mogućom lovom, posudio još para od svih poznatih i nepoznatih, kupio ogromno pozamašne količine BLJE po 61 Kn. Mislio to je dno. I gle čuda, opet bio u pravu. I zadovoljio se ja sa prodajom po 105 kuna. I gle opet čuda. Čudo do čuda. Opet bio u pravu.
Sada me malo hebe pogled u budućnost. Ovako s pogledom u prošlost se dosta da zaraditi. Nažalost virtualno.

...

Pogledajte danas otvaranje.Prvih 10 tak naloga je tučeno po asku lijepim nalozima kao da se dijeli,a po lijepim cijenama.A sad ovaj stoper sa 3500 i muk.Nešta tu smrdi.Ipak malo ulagača popušta i prodaje,a promet je odličan.Oću reći da se nešta sprema,a šta……….ja sam unutra za ne daj bože.

peyo

Dobre ocjene više love,stoperu skinuto 200 komada i odma bris.Da li Angela Merkel ima nekakve veze ili je nešta procurilo.A opet sad zatišje.

peyo

Pogledajte danas otvaranje.Prvih 10 tak naloga je tučeno po asku lijepim nalozima kao da se dijeli,a po lijepim cijenama.A sad ovaj stoper sa 3500 i muk.Nešta tu smrdi.Ipak malo ulagača popušta i prodaje,a promet je odličan.Oću reći da se nešta sprema,a šta……….ja sam unutra za ne daj bože.

Stvarno neobično peyo, prijatelju moj.
Meni to sve podsjeća na onu staru rusku poslovicu, kaže se – bez pastira ovce neće postati stado.

[thumbsup]

lp i sretno.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Bravo frende,a pošto su ovce za šišanje jer im je prevruće…….ha.ha……..SRETNO

peyo

Mislim da današnji dan otvara novu stranicu za Belje.Odnikud oluja ,a i vani se lijepo zeleni.Znamo da fondovi igraju veliku ulogu u Belju,ali ovo jutros je bilo utrpavanje pojedinaca.Da li to ima veze sa otvaranjem vinarije,ili nečim drugim ne znam ,ali mislim da svi koji čekaju manje cijene budu čekali još dugo.Ljetna fijaka je na izmaku,i vrijeme je za pokret.Malo mi je blesavo bilo onih letećih 3500 komada,ali valjda čovjek zna šta radi.Ali da je htio prodat mogao je tokom cijelog dana.A ako je rušio………….baš se i nije usrećio.Ako u svijetu krene normalnije ,a krenulo je ,naše sve dionice bi mogle gore.Ovo danas je bio simpatičan primjer provjere kako ulagači dišu.Ako uzmemo i nadolazeće izbore,EU,Agrokorova ulaganja u Hrvatskoj i vani,Belje bi mogao biti hit godine.
ps. Ameri okrenuli u zeleno-očekivano.Uz malo više likvidnosti…………i mi ćemo up.
Sretno svima.

peyo

Zagrebačka burza: Belje dobitnik prijepodneva

24.8.2011 12:09:00 | Autor/Izvor http://www.seebiz.eu
Vijest je prenesena s portala SEEbiz.eu koji vijesti objavljuje na izvornom jeziku

I dok su na svjetskim burzama kretanja prilično hirovita, na Zagrebačkoj burzi Crobex indeksi i danas stagniraju, pri čemu su prometi iznad pola milijuna kuna ostvareni tek s dionicama Belja i Dom Holdinga. Crobex indeks bio je oko podneva u minusu 0,04 posto, na 1.984 boda, dok je Crobex10 ojačao 0,16 posto, na 1.076 bodova.Redovni promet dionicama iznosio je svega 2,5 milijuna kuna, što je otprilike 700.000 kuna manje nego jučer u ovo doba.

peyo

Al nekome smeta rast Belja……….nekima su debelo pošemereni planovi,ali koliko vidim ljudi se opametili,a Belje možeš dobiti po 84 na više………….ljetu je kraj i idemo raditi.
PS. mrzim ove sa H na asku,samozavaravanje,primjer jučer ujutro svi sa h pukli ko kokice………………budu i danas,ako ne stignu zbrisati.

peyo

@peyo
a jesi se raspisao, što je lupaju ove vrućine, sigurno je to razlog što BELJE raste

Šta ćeš pričam sa sa sobom,i Belje raste,ne znam jel fatamorgana ili………..a ti sad malo u niskom letu po burek……………….

peyo

Peyo, puka stoper, pukli hidranti.[smiley]
Još da oće pasti kiša da posadimo salatu

Evo vam i još jedan dokaz da se uzima na veliko.Stoper sa aska je malo uplašio ulagače pa je 500 tinjak komada prpmijenilo vlasnika,i to čini mi se baš tog stopera sa aska,koji je naglo šmugnuo,nakon toga.Ma nema veze bitno je da se lova vrti.Ovaj letać gore pita zašto pišem toliko -zato šta sam unutra,i čekam još neka razmišljanja.Ne ono sutra na 100 kuna,mada bi to volio,nego malo vaših razmišljanja.SRETNO.

peyo

New Report

Close