BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zar i ti sine Brute…zar i ti ? [tongue]

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Ne kužim zašto je Belje toliko likvidnije od jedne Zvijezde..

Najskupljom slikom moglo se izgraditi 2000 kuća..usporedba funckionalnosti jedne "umjetničke" slike i 2000 kuća, snobizam=zlo

majku mu, pa ovo se prije mjesec dana tržilo po 30% većoj cijeni…
[angry]

Najveće promete (na kupnjama) napravili su MIROVINSKI FONDOVI na cijenama od 90 do 110

[bye]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Ne kužim zašto je Belje toliko likvidnije od jedne Zvijezde..

A ja ne kužim zašto predsjednik Uprave Agrokora toliko puno vremena provodi upravo u Baranji i zašto vrlo često ima razne medijske objave upravo iz Kneževa.
Stvarno mi to nikako nije jasno.

pomeli me ovdje, prestrašno je ovo divljanje za gledati iz dana u dan. drž te se ekipa koji ste sa mnom unutra još.

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

smrdilo je po 71, sad je sjajno i po 80…pa ti vidi…popunjavamo gap?? ili

No pain no Game

U ova dva tri dana ni puno veće svjetske face nemaju pojma gdje će svjetske burze, vidimo padove i uspinjanja i po 8 posto u jednom danu, tako da ja mali investitor na BLJE-R-A sam izgubio kompas. E kada je tako, postoje samo dviej varijante, ili sve prodati ili samo gledati i dalje se čuditi. Ja se odlučio sa čuđenje … 🙂

...

pomeli me ovdje, prestrašno je ovo divljanje za gledati iz dana u dan. drž te se ekipa koji ste sa mnom unutra još.
Pa eto, nadam se da sada lakše dišeš. Ja te razumijem… Nije bilo lako za gledati…

Samo nisam siguran dal je ovo kraj… Sve je vrlo, vrlo klimavo…

klimavih 2 000 tisuce na prodaji [rolleyes] skrivenih

No pain no Game

U ova dva tri dana ni puno veće svjetske face nemaju pojma gdje će svjetske burze, vidimo padove i uspinjanja i po 8 posto u jednom danu, tako da ja mali investitor na BLJE-R-A sam izgubio kompas. E kada je tako, postoje samo dviej varijante, ili sve prodati ili samo gledati i dalje se čuditi. Ja se odlučio sa čuđenje … 🙂

A kupovati?
[smiley]

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

izgleda da je netko uletio iz top10 i pomeo ovo sve do 80 da podrži cijenu, a ujedno i smanji ulaz. kako i ne bi kad su kupovali na 90-100 poprilične volumene. pa nisu valjda tada usipali milijune igre radi. dakle, ipak je 70 najjači otpor za sada, iako smo svi očekivali 80 da izdrži.

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

A kupovati?
[smiley]
[/quote]

Cashless …

...

New Report

Close