Ne kužim zašto je Belje toliko likvidnije od jedne Zvijezde..
majku mu, pa ovo se prije mjesec dana tržilo po 30% većoj cijeni…
[angry]
Najveće promete (na kupnjama) napravili su MIROVINSKI FONDOVI na cijenama od 90 do 110
[bye]
Ne kužim zašto je Belje toliko likvidnije od jedne Zvijezde..
A ja ne kužim zašto predsjednik Uprave Agrokora toliko puno vremena provodi upravo u Baranji i zašto vrlo često ima razne medijske objave upravo iz Kneževa.
Stvarno mi to nikako nije jasno.
pomeli me ovdje, prestrašno je ovo divljanje za gledati iz dana u dan. drž te se ekipa koji ste sa mnom unutra još.
U ova dva tri dana ni puno veće svjetske face nemaju pojma gdje će svjetske burze, vidimo padove i uspinjanja i po 8 posto u jednom danu, tako da ja mali investitor na BLJE-R-A sam izgubio kompas. E kada je tako, postoje samo dviej varijante, ili sve prodati ili samo gledati i dalje se čuditi. Ja se odlučio sa čuđenje … 🙂
pomeli me ovdje, prestrašno je ovo divljanje za gledati iz dana u dan. drž te se ekipa koji ste sa mnom unutra još.
Samo nisam siguran dal je ovo kraj… Sve je vrlo, vrlo klimavo…
U ova dva tri dana ni puno veće svjetske face nemaju pojma gdje će svjetske burze, vidimo padove i uspinjanja i po 8 posto u jednom danu, tako da ja mali investitor na BLJE-R-A sam izgubio kompas. E kada je tako, postoje samo dviej varijante, ili sve prodati ili samo gledati i dalje se čuditi. Ja se odlučio sa čuđenje … 🙂
A kupovati?
[smiley]
izgleda da je netko uletio iz top10 i pomeo ovo sve do 80 da podrži cijenu, a ujedno i smanji ulaz. kako i ne bi kad su kupovali na 90-100 poprilične volumene. pa nisu valjda tada usipali milijune igre radi. dakle, ipak je 70 najjači otpor za sada, iako smo svi očekivali 80 da izdrži.
A kupovati?
[smiley]
[/quote]
Cashless …