kako ti to znaš?
[/quote]
nazoveš 988
[/quote]
Ćemu ovakvi odgovori.
Lijepo sam te pitao, kako ti možeš znati da je nalog skriven?
Možeš mi molim te objasniti, jer ja nemam opciju da vidim koji je a koji nije nalog skriven?
strogo kontrolirana dionica
Kolega T1000
ukoliko na BLJE pa i svim ostalim dionicama želite vidjeti koji su dnevni nalozi, do opoziva, do datuma i skriveni, te grafički prikaz trenda svake dionice u real time to možete preko Hita vrijednsnica d.o.o..
Dobar progam ima i Interkapital, ali ovaj novi od Hite sada je potpuniji i bolji za naše tržište.
Program HIta vrijednosnice toliko brzo radi da lako vidite i automatske programe kako sami i neumoljivo pumpaju ili spuštaju cijenu neke dionice.
Zadovoljni ?
to onda 11 tisuća dionica na kupnji
Ne, prodaja ( ask) se pumpa skrivenim dionicama na prva dva naloga
Kolega T1000
ukoliko na BLJE pa i svim ostalim dionicama želite vidjeti koji su dnevni nalozi, do opoziva, do datuma i skriveni, te grafički prikaz trenda svake dionice u real time to možete preko Hita vrijednsnica d.o.o..
Dobar progam ima i Interkapital, ali ovaj novi od Hite sada je potpuniji i bolji za naše tržište.
Program HIta vrijednosnice toliko brzo radi da lako vidite i automatske programe kako sami i neumoljivo pumpaju ili spuštaju cijenu .
Zadovoljni ?
Pa ne baš
Možete mi objasniti kako se to pumpa ili spušta cijena, kako vi pišete?
daj nam ti pojasni skrivene na tom tvom screenu, ovo kumulativno 14 tis jel to bid ili ask??