blje popunilo gap
po meni ce dolje, ali ni prvi ni zadnji put da ja nisam u pravu…
sretno
blje popunilo gap
sretno
Kolega tek je počeo rast…
Auu, koji zaheb sam napravio na otvarnju burze.Stavim nalog pola minute prije otvaranja na kupnju 500 komada po 109,10 – potvrdim kupnju i pogledam da vidim dali mi se nalog pojavio na ekranu.Nevidim ništa od mog naloga i ja još jednom potvrdim nalog ( zbog kratkoće vremena , zaboravio poništiti prvi nalog ), u međuvremenu se burza otvara i meni prolaze dva naloga po 500 komada.E, sada ćemo vidjeti jeli bio zaheb, ili sam možda sebi napravio uslugu [smiley]!
e ruki ruki, jel ti znaš za pravilo da se nikad ne kupuje na otvaranju. [wink]
Nije baš nikad – kada se očekuju neke vijesti onda se može i riskirati, npr. današnja odluka o završenim pregovorima ( iako sam ja protiv ulaska ), no uopće se ne živciram – Belje će ionako preskočiti tu vrijednost, jedino ću malo počekati [smiley]!
Auu, koji zaheb sam napravio na otvarnju burze.Stavim nalog pola minute prije otvaranja na kupnju 500 komada po 109,10 – potvrdim kupnju i pogledam da vidim dali mi se nalog pojavio na ekranu.Nevidim ništa od mog naloga i ja još jednom potvrdim nalog ( zbog kratkoće vremena , zaboravio poništiti prvi nalog ), u međuvremenu se burza otvara i meni prolaze dva naloga po 500 komada.E, sada ćemo vidjeti jeli bio zaheb, ili sam možda sebi napravio uslugu [smiley]!
zadrži dionice par mjeseci pa ćeš napraviti najpametnije [smiley]
ma to se iskrcavaju ovi što su duže vrijeme u dionici i to negativno…ostali od prije pa konačno došli do pozitivne nule…kada se riješimo njih idemo opet gore…pozdrav svima..
blje popunilo gap
sretno
čini se da si u pravu