Agencija za izdavanje kreditnih rejtinga Standard & Poor’s potvrdila je dugoročni rejting Agrokora na ‘B’, objavila da više ne razmatra njegovo snižavanje i da mu je prognoza stabilna. Potvrda Agrokorova postojećeg rejtinga odražava istek njegove ponude za 23 posto udjela u slovenskom trgovačkom lancu Mercatoru, koja na koncu nije prihvaćena. Kako se navodi u priopćenju, odraz je to i stajališta S&P-a da Agrokor vjerovatno neće u bližoj budućnosti davati novu ponudu.
S&P je tako potvrdio Agrokorov rejting za dugoročno korporativno zaduživanje te rejtinge za osigurane i neosigurane zajmove s prvenstvom naplate na ‘B’. Ujedno, agencija je uklonila sve Agrokorove rejtinge iz CreditWatcha, gdje ih je smjestila još 7. travnja uz negativnu prognozu. S&P je ustvrdio da je prognoza Agrokorova rejtinga stabilna zbog tvrtkine sposobnosti reprogramiranja kratkoročnog duga.
ako se pogleda prošli rast do 120 u komadu sa razina kako je krenulo belja i sada, stanje oscilatora, trend etc. nema još mjesta za hlađenje
http://hr.seebiz.eu/prehrana/oxfam-cijene-hrane-udvostrucit-ce-se-do-2030/ar-4616/
Oscilacije DA, ali sa prvim boljim izvješčem blje ode vertikalno…
Kako sam jučer rekao hladenje do 98-100, zasad sam pogodio, sad mozemo dalje, nadam se da cu i danas biti uspjesan iako ove tumbacije oko 100 mogu i potrajati koji dan…ali idemo up up
neka padne još jednom do cca 98,50kn, meni odgovara…danas upalo po 99,03,al ja bi još.. [pray]
Kako sam jučer rekao hladenje do 98-100, zasad sam pogodio, sad mozemo dalje, nadam se da cu i danas biti uspjesan iako ove tumbacije oko 100 mogu i potrajati koji dan…ali idemo up up
Svaka cast…
Jesam ti burze i dioničara! Jučer su mlatili po 104.** kn ko mutavi evo sad niko neće ni po 100 kn, a što se to promjenilo u 24 sata?
Da bi ovdje zaradio trebaš znati osnove ekonomije i biti doktor psihologije. Osim ako imaš dovoljno novaca da sam kreiraš situaciju na burzi, a najbolje povlaštene informacije pa ti ne treba ni jedno ni drugo!
Osobno bio bi zahvalan kad bi ovo još malo spustili pa da se dokupi!
Svaka cast…
[/quote]
Ovo danas, za sada, izgleda dobro, bas dobro
[/quote]
Ma ne može bolje, pogotovo za vas koji ste jućer prodali!
Mozda ovaj log graf pokazuje gdje smo jucer zapeli a i danas ostali ispod.
Po linearnom grafu smo taj otpor probili.
Grafovi ne sadrze danasnje trgovanje.
Jos uvijek posjedujem BLJE-R-A. I ovo nije nagovor na kupnju/prodaju.