BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hoće skoro krenut karavana? Praćka se napinje

imam feeling da neće biti rast po 1-2 kuna na dan, nego kad krene da će isti dan preći 100 kn, i ostati tamo
[/quote]
Slozio bih se, postutaje prodaja na ovim razinama, a kupit se mora :-0

hoće skoro krenut karavana? Praćka se napinje

imam feeling da neće biti rast po 1-2 kuna na dan, nego kad krene da će isti dan preći 100 kn, i ostati tamo
[/quote]
Slozio bih se, postutaje prodaja na ovim razinama, a kupit se mora :-0

[/quote]
Tako je to. Kad krene svi bi htjeli a kupit ranije pa se malo i strpiti skoro nitko.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Pametno se kupuje da ne poleti odmah [wink]

ovdje sve pršti od pozitive…
praksa pokazuje da je smjer cijene u pravilu obrnuto proporcionalan stanju na forumu
bem’ti psihologiju

@james
Nekad se dogodi i da su svi u pravu jedno vrijeme…pogotovo kad je bullčina, pogledaj 2006..2007…a ja vjerujem da smo bliže bullčini nego bearčini, tj da je svakim danom blize dan oporavka

No pain no Game

Evo ovom sa 2000 kom žuri se jako dok je skupio po asku sve po redu

pa vi sad prodajite samo

koliko je ono bio ATH na ovoj dionici znal tko

..mislim preko 350 kn..

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

11.1.2008 382,85kn

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

11.1.2008 382,85kn
[/quote]

Dobro dečki, nećemo pretjerivati baš..
Proizvodnja hrane je budućnost, a Belje je tu definitivno best buy, obzirom na uloženo do sada.

[thumbsup]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

fondovi nisu dovoljno skupili, zato BELJE stoji na ovim razinama, a razne egzotične dionice pred stečajem rastu po +20% na dan…ali doći će i naše vrijeme uskoro [proud]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti

390 i par kn

New Report

Close