BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hebate kao da ulazimo u europu a tamo nas cekam samo med i mlekeco….

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

no uskoro ce to neko pocistiti do 92…

Evo jesam dio!
[/quote]
cestitam, proboj trokuta nadam se, ako sam ja to dobro sebi ucrtao

No pain no Game

1,1 milijuna kuna prometa, a još je daleko kraja dana! …OMF postaje sve gladniji dionica Belja? [thumbsup]

Ili sam ja kratkovidan ili blesav, ali mislim da nije vrijeme sad za prodaju za kunu dvije,eventualno mali pull back pa dalje…ima neko misljenje? Oj Baranjo ravna

No pain no Game

Ili sam ja kratkovidan ili blesav, ali mislim da nije vrijeme sad za prodaju za kunu dvije,eventualno mali pull back pa dalje…ima neko misljenje? Oj Baranjo ravna

potpuno si u pravu, u prvih 5 naloga iznad 94 kn je oko 3000 komada na kupnji,što znači da kupuju veliki igrači, tko se ne skloni ostat će bez dionica [cool]

p.s. sad povlače naloge da navuku nove naivce na prodaju

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

a cuj ako jedna dionica u Hrvatskoj po meni vrijedi puno vise to je ova i siguran sam da ce se to odraziti na cijenu vrlo skoro a da ce Bozic dionicarama Belja bit jako ljep.

Ukratko razlozi, pogon radi sa svojih 35% kapaciteta i kroz kvartal dva ce radit pozitivno. dalje ce samo morat radit na distribuciskim kanalim za povecat prihode. Da su uzeli mercator do kraja godine bi se to jako osjetilo ovak ce mozda morat pricekat jer ja uopce ne sumnjam da ce ga na kraju i uhvatit

a cuj ako jedna dionica u Hrvatskoj po meni vrijedi puno vise to je ova i siguran sam da ce se to odraziti na cijenu vrlo skoro a da ce Bozic dionicarama Belja bit jako ljep.

Ukratko razlozi, pogon radi sa svojih 35% kapaciteta i kroz kvartal dva ce radit pozitivno. dalje ce samo morat radit na distribuciskim kanalim za povecat prihode. Da su uzeli mercator do kraja godine bi se to jako osjetilo ovak ce mozda morat pricekat jer ja uopce ne sumnjam da ce ga na kraju i uhvatit

A ono.. 89-92… ovo ono… [tongue]?
Ja sam sitno frknuo na 94,4x.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ja sam se maknuo ovaj put sa prodaje.. jednostavno mi tak smrdi, Previse kesa danas naglo uslo u burzu da je slucajno

A ono.. 89-92… ovo ono… [tongue]?
Ja sam sitno frknuo na 94,4x.

lp

uzmi nazad na 93 i pokreni kotač opet…

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

vratila se konjica na kupnju

Kupnja – BLJE-R-A
3 94,00
1.000 93,55
501 93,50
205 93,00
12 92,66
….

[thumbsup]

Ako bude sve u redu, jos malo hladenja pa put pod noge prema gore

No pain no Game

ajde, nahranite mirovinca, vidite da je gladan [thumbsup]

Kupnja – BLJE-R-A
120 91,15
300 91,11
88 91,10
1.000 91,09
1.500 91,08
—-

moji postovi su osobno mišljenje te nisu investicijski savjeti niti poziv na kupoprodaju dionica!

New Report

Close