BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Samo da nastavi kupovat, cini mi se da se kupnja aktivira do 90…91.., a kad cijena dodje do tamo onda se miče s bida i pušta dolje…
Da su neka druga vremena,pozitivnija, na ovakav upad mirovinca belje bi letilo, ovako ostaje da čamimo u kaljuži sveopćeg stanja države i pogotovo štopanja INE..

No pain no Game

Forza belje

No pain no Game

izgleda da mirovinac i dalje kupuje sve što dođe na 90 kn – malo prije je bilo čišćenje… jedino ne kužim ove što se guraju na prodaju na 90 kn? [yawn]

prodali smo za šaku EUra svoju slobodu, ponos i samostalnost .....amen

Vrijeme je da se krene [thumbsup]

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

ajde mirovinac, diži letvicu na 100 kn, vidiš da se više nikome ne prodaje po mizernih 90 kn!!

SVE DRUKERE I NAVLAKAČE TREBA BATINOM !!!!!

ajde mirovinac, diži letvicu na 100 kn, vidiš da se više nikome ne prodaje po mizernih 90 kn!!

nešto mu se neda oće jeftino

Imam osjećaj da će se ovdje mjesecima vrtiti između 91 i 92. Netko neda preko, a netko neda ispod. Možda isti, tko zna…

Imam osjećaj da će se ovdje mjesecima vrtiti između 91 i 92. Netko neda preko, a netko neda ispod. Možda isti, tko zna…

Samo ako ne dodje baja pa to malo pomete sa kojom tisućicom, a samo taj moze potaci daljnju kupnju i privući ostale špekulante

No pain no Game

no uskoro ce to neko pocistiti do 92…

No pain no Game

a jako jako zanimljivo prodaja je dosta prorijedena i odma neko skida sa aska male kolicine i digne cijenu vrlo lako

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

no uskoro ce to neko pocistiti do 92…

Evo jesam dio!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

počela nova sezona lova

New Report

Close