BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo današnje trgovanje dokazuje koliko je ratni profiter moćan njegovu dionicu FM nesmiju ni pogledat sa namjerom da je sruše
Pogledajte samo recimo LEDU i danas su svi očekivali BELJE bar 5% minusa a ono ćorak
Bravo linijaši

ahoj, a sto kazete na neprijateljsko preuzimanje!? tri puta te odbiju na finjaka… ipak toda ima Unicredit iza sebe i JP Morgan. [lol]

"It's gonna be legen ... wait for it ... dary!!!"

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/126192/Todoric-se-okrece-drugim-metama-ali-ne-odustaje-od-Mercatora.html
kao što rekoh jučer bit će bolje da kupi nešto drugo a lova je osigurana.
ne vjerujem da ćemo dugo čekat na novu akviziciju…

Ovo današnje trgovanje dokazuje koliko je ratni profiter moćan njegovu dionicu FM nesmiju ni pogledat sa namjerom da je sruše
Pogledajte samo recimo LEDU i danas su svi očekivali BELJE bar 5% minusa a ono ćorak
Bravo linijaši

Pa dobro, nije bas da je roknulo 5 %, ali 2.5% je…
🙂

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

Bravo linijaši

Pa dobro, nije bas da je roknulo 5 %, ali 2.5% je…
🙂

[/quote]

kud ti se žuri, ima još dana za padanje [wink]

pod ovom vladom nema nam spasa!!!!!

danas je bila je lijepa prilika za dokup ili ulaz.

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

danas je bila je lijepa prilika za dokup ili ulaz.

nekima i za izlaz….vidjet ćemo ubrzo tko je bio u pravu [rolleyes]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Nesmije se dirat dionica ratnog profitera
Jutros brifing i menađerčići noge polomiše na bidu ko će biti prvi

Alo čije pare bacate u obranu ratnog profitera

Kakva je ovo sprdnja

Kakva je ovo sprdnja

Kaj si izišao u očekivanju niže pa su ti svi krivi Brzo u kupnju po 3kn skuplje jer ćeš uskoro plaćat 10kn skuplje

Kakva je ovo sprdnja

Kaj si izišao u očekivanju niže pa su ti svi krivi Brzo u kupnju po 3kn skuplje jer ćeš uskoro plaćat 10kn skuplje
[/quote]

Ma jok samo gledam ovu sprdnju šta rade linijaši na dionicama ratnog profitera sprdačina živa

ide ovo na 96 kn

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

New Report

Close