BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.pivo-lasko.si/za-investitorje/osnovni-podatki-druzbe/

…pogledajte kako Slovenci imaju kratak i jasan Statut…kod nas ako Statut nema bar 120 točaka nije dobar… [smiley]

Samo ti štopaj na 91.

Po svemu sudeći sutra možemo očekivati izvješće za prvi kvartal, upravo će izvješće odrediti pravac kuda će ova dionica, jer ovo sa Merkatorom još neko vrijeme neće biti riješeno!
(možda sutra ode preko 100kn, kako sam očekivao-želio za utorak, a možda i ne) [huh]

Bože daj mi priliku da ti pokažem, da me bogatstvo neće promjeniti! (Dell Trotter)

…stiglo izvješće…. [thumbsup]

Stiglo FI

http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/BLJE-fin2011-1Q-NotREV-N-HR.PDF

QoQ dobit neznatno, ali prihodi znatno veći.

Vaš link

Odlično!

Nakon gubitka u zadnjem kvartalu, bitno je bilo poslovati sa kakvom takvom dobiti, da se promijeni trend.
A dobit je čak i veća nego lani.

[thumbsup]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Odlično!

Nakon gubitka u zadnjem kvartalu, bitno je bilo poslovati sa kakvom takvom dobiti, da se promijeni trend.
A dobit je čak i veća nego lani.

[thumbsup]

lp

prihodi isto kontinuirano rastu [thumbsup]bit će ovo ko i ina kad se ciklus završi

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Meni se sviđa porast prihoda. Dosta toga je zasijano i za to je trebalo potrošiti novaca. No kad dođe vrijeme ubiranja plodova po ovim visokim cijenama očekujem i do kraja godine bar 50mil dobiti.
Do kraja godine ide na 1BV.

…sve u svemu možemo biti zadovoljni…izvješće korektno,proljeće je…sad se ulaže,a na jesen ubiru plodovi…

…sve ide u prilog optimizmu…i hrana koja ide u fokus zanimanja,i ogromno ulaganje,i potencionalno širenje tržišta… [thumbsup]

Ovo ni na guranje neide gore uzalud vam trud svirači

Ovo ni na guranje neide gore uzalud vam trud svirači

Ide, ide…
Nema više ispod 90… usudio bih se reći NIKADA VIŠE [lol]

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

New Report

Close