BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mi koji smo kupovali na 88 kn smo ipak zadovoljni pa rasprodajemo, e sad jel griješimo neznam, vidjet ćemo poslije objave rezultata.

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Kakvo zatisje pred buru. Zanimljivo

Eto ti…unatrag bure…

[/quote]
Bura uvik puse u istom smjeru, ovo vam je vise jugo.

čas odluke je sve bliži . .

Vaš link

Vaš link

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

fina rasprodaja zasad

No pain no Game

mda todoricu zar opet nista…
http://hr.seebiz.eu/pivovarna-lasko-sjednica-no-a-prekinuta-zorko-pobjegao-pred-novinarima/ar-1551/

"It's gonna be legen ... wait for it ... dary!!!"

Vaš link

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

…mislim da su pregovori došli pred svoju završnicu i da će tu biti teško odustati sa bilo koje strane…

…mislim da su pregovori došli pred svoju završnicu i da će tu biti teško odustati sa bilo koje strane…

obzirom da je u SLO blokirano trgovanje dionicama mercatora, a i da su sve veći otpori u sloveniji prema prodaji još jedne slovenske firme "nepoćudnim hrvatima" , izgleda da će todorić ostati praznih ruku…
šteta i za belje jer je moglo dosta proširiti tržište za svoje proizvode…
vjerojatno će se sve to sad odraziti i i na cijenu dionica Belja na burzi, pa me ne bi čudio skori povratak cijene na 87-88 kn [embarass]

moje poruke nisu investicijski savjeti niti preporuke za kupoprodaju dionica!

Ima na sebizu da dobri poznavatelji biznisa i politike kažu da je Merkator Agrokorov .Također i Janković kaže da prije ili kasnije Merkator je Agrokorov .Ovo je samo labuđi pjev

…zanimljivo,tko se jutros ovo igra sa nalozima na Belju… [shocked]

…plašljivac odjurio…bit će kakav Janez na hrvatskom tržištu kapitala… [rolleyes]

…mislim da do petka vijede Agrokorove bankovne garancije za kupovinu dionica,naravno sve se može produžiti,ali vremena za LP je sve manje…do konca lipnja nastupaju gro obveza prema bankama LP i ovo je najbrži i najizvjesniji put…

…za sve druge opcije koje pokušavaju pronaći službenici vladajuće politike mislim da je postalo kasno…

…da ne kažem da u slučaju negativnog ishoda mogu Slovenski proizvođači zaboraviti Agrokorove police… [wink]

New Report

Close