Mi koji smo kupovali na 88 kn smo ipak zadovoljni pa rasprodajemo, e sad jel griješimo neznam, vidjet ćemo poslije objave rezultata.
mda todoricu zar opet nista…
http://hr.seebiz.eu/pivovarna-lasko-sjednica-no-a-prekinuta-zorko-pobjegao-pred-novinarima/ar-1551/
…mislim da su pregovori došli pred svoju završnicu i da će tu biti teško odustati sa bilo koje strane…
…mislim da su pregovori došli pred svoju završnicu i da će tu biti teško odustati sa bilo koje strane…
obzirom da je u SLO blokirano trgovanje dionicama mercatora, a i da su sve veći otpori u sloveniji prema prodaji još jedne slovenske firme "nepoćudnim hrvatima" , izgleda da će todorić ostati praznih ruku…
šteta i za belje jer je moglo dosta proširiti tržište za svoje proizvode…
vjerojatno će se sve to sad odraziti i i na cijenu dionica Belja na burzi, pa me ne bi čudio skori povratak cijene na 87-88 kn [embarass]
Ima na sebizu da dobri poznavatelji biznisa i politike kažu da je Merkator Agrokorov .Također i Janković kaže da prije ili kasnije Merkator je Agrokorov .Ovo je samo labuđi pjev
…mislim da do petka vijede Agrokorove bankovne garancije za kupovinu dionica,naravno sve se može produžiti,ali vremena za LP je sve manje…do konca lipnja nastupaju gro obveza prema bankama LP i ovo je najbrži i najizvjesniji put…
…za sve druge opcije koje pokušavaju pronaći službenici vladajuće politike mislim da je postalo kasno…
…da ne kažem da u slučaju negativnog ishoda mogu Slovenski proizvođači zaboraviti Agrokorove police… [wink]