AKO kupi UDIO…Dakle prvo "AKO" znaci mozda, a drugo "UDIO" sto ce to bitno promijeniti osim sto " MOZDA" to vodi do preuzimanja Mercatora, ali i ne mora voditi tamo, ne vidim ja tu elemente za rast..dajte mi naocale
Niti ja ne bih vidio kada ne bih želio…[lol]
Budimo realni, preuzimanje MERCATORA (dio, koji neophodno donosi i određena upravljačka prava) puno (a pod tim mislim na punooooooo) znači za poslovanje BELJA – pogledajte samo prihode MERCATORA, pa podrobnijom analizom dio prihoda koji se odnosi na prehrambene proizvode, pa dio od toga kolača koji će u buduće pripasti Belju, pa… kako netko kaže sky is a limit [cool]
I onda opet tvrdnja… Belje je i bez toga izuzetno podcijenjena dionica…
sve manje će ljudi viditi Belje kao dobru dionicu….
jasno osim nas unutra, oni će nam zato sada naredna tri mjeseca tvrditi kako ide na 70 kuna i da ne valja ništa i da smo mi budale kako ih ne slušamo jer se oni silno brinu za naše novce.
za dva mjeseca evo njih unutra na 120 i dernjavom da to ide up up, 100 puta vidio do sada 101 na dolasku
Da se razumijemo moj broj dionica belja pocinje sa 4 a nije trocifren, ali jednostavno mislim da ovo nece nista donijeti, sto ne znaci da ne vjerujem u dionicu, zena kaze da nisam normalan jer kupujem sve od belja, abc sir, kobasica domaca, buco od kobasice, polutvrdi sir, toast buco, kulen baranjski, abcela, bi jos nesto? Ajde onda da i ja kazem ide to up up. Jos vidim da dosta vas-nas ocekuje rast, tj na ovaj ili onaj nacin je u dionici, kazu price da to bas zavrsi suprotno…bumo vidli. I da…ide to up up [lol]
AKO kupi UDIO…Dakle prvo "AKO" znaci mozda, a drugo "UDIO" sto ce to bitno promijeniti osim sto " MOZDA" to vodi do preuzimanja Mercatora, ali i ne mora voditi tamo, ne vidim ja tu elemente za rast..dajte mi naocale
Niti ja ne bih vidio kada ne bih želio…[lol]
Budimo realni, preuzimanje MERCATORA (dio, koji neophodno donosi i određena upravljačka prava) puno (a pod tim mislim na punooooooo) znači za poslovanje BELJA – pogledajte samo prihode MERCATORA, pa podrobnijom analizom dio prihoda koji se odnosi na prehrambene proizvode, pa dio od toga kolača koji će u buduće pripasti Belju, pa… kako netko kaže sky is a limit [cool]
I onda opet tvrdnja… Belje je i bez toga izuzetno podcijenjena dionica…
[/quote]
Nemam u blizini mercator tako da ne znam da li tamo i koliko ima proizvoda belja, evo nek netko provjeri pa vidi, znam samo da u getrou koji je preuzeo mercator ima robe iz bellja, ne puno ali ima. Kako je u mercatoru?
ne znam za vas ali ja sam kupio blje kao dugorocnu investiciju,a kako prehrana danas raste vjerojatno će i belje sukladno dobivenom iz milijunA novca ulozenog u njega, ali da će to bit već do ljeta!? maybe…
do onda i novim izvješća (pozitivnih) ostaje jahanje na valovima [cool]
Da li ovo sa Merkatorom ima ili nema utjecaja na Belje!?
Pa kao što sam pisao, kupovina ovih 23% dionica kratkoročno neće imati nikakvog utjecaja na posovanje kompanije, ali će zato imati na vrijednost dionice. Jer vrijednost ne određuju samo brojke i ekonomski pokazatelji nego i psihologija ljudi na tržištu, kojima će ovih 23% biti okidač za kupovinu.
Te stoga sutra ode Belje preko 100kn! [wink]
Da se razumijemo moj broj dionica belja pocinje sa 4 a nije trocifren, ali jednostavno mislim da ovo nece nista donijeti, sto ne znaci da ne vjerujem u dionicu, zena kaze da nisam normalan jer kupujem sve od belja, abc sir, kobasica domaca, buco od kobasice, polutvrdi sir, toast buco, kulen baranjski, abcela, bi jos nesto? Ajde onda da i ja kazem ide to up up. Jos vidim da dosta vas-nas ocekuje rast, tj na ovaj ili onaj nacin je u dionici, kazu price da to bas zavrsi suprotno…bumo vidli. I da…ide to up up [lol]
kolega, ja se ne bi puno sekiro za tih 40 dionica! [rolleyes]
kad će se konačno znati kupuje li Todorić Mercator? ovo su janezi stvarno otegli za popi….
Kakvo zatisje pred buru. Zanimljivo
Eto ti…unatrag bure…