Laško dobilo povlašteni odnos u Konzumu.Dali to znači da je sve riješeno u vezi Merkatora
na slovenskoj burzi potpuni meltdown zadnjih dana , premija koju toda nudi na smv preko 30% [smiley] stvarno lijepi dar uskršnjeg zeke [thumbsup]
Oznaka Najniža Najviša Zadnja Prosječna Promjena
MELR 165,00 170,05 165,00 168,65 -2,88%
SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS želim svima (a ne samo njima) !
Ako imate jucerasnje tiskano izdanje Jutarnjeg, dobar komentar je napisan o prodaji Mercatora!
Daj ti meni ovaj članak http://www.finance.si/310246/Dan-D-za-Todori%E6a-tako-blizu-ni-bil-%B9e-nikoli
Kolege, pitanje?
Na koliko će cijena Belja nakon što AGROKOR kupi udio u MERCATORU u utorak…
Kolege, pitanje?
valjda treba reći "AKO kupi"….
ako kupi, po meni cijena Belja mogla bi skočit na oko 100-105 kn… a dalje ovisi kakvo će biti izvješće, ako bude dobro, rast bi se mogao nastavit
Kolege, pitanje?
valjda treba reći "AKO kupi"….
ako kupi, po meni cijena Belja mogla bi skočit na oko 100-105 kn… a dalje ovisi kakvo će biti izvješće, ako bude dobro, rast bi se mogao nastavit
[/quote]
ako me sjećanje ne vara , kada je objavljeno da je agrokor u drugom krugu za kupnju migrosa (krajem 2007) , cijena je u kratkom roku odradila s nekih 280 kn na ATH 380+ kn . nakon objave da je migros prodan moonlightu , cijena se vratila na cca 280 kn . razlika je što je tada trgovano beljem na > 2 booka , a ATH je na blizu 3 booka , a sad je cijena tek nešto malo preko 0,7 bv .
također sada imamo novog jakog igrača omf u top10 , belje je sada sastavnica crobexa , marže u prehrambenom sektoru su rasle i rast će i dalje , prihodi su skoro udvostručeni u odnosu na 2007 godinu , tako da je MHO da ćemo još neko kratko vrijeme gledati belje ispod booka , neovisno o kupnji merkatora . a kada tj ako merkator prođe sky is the limit .. [thumbsup]
e da sad se sjetih , čini mi se da je neko nedavno spominjao nekih 29€ [smiley]
naravno ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju belja , samo moje pristrano razmišljanje obzirom da imam nešto sitno dionica [wink]