BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vidimo da netko pokušava zabrenzati rast ove podcijenjene dionice, ali uzalud mu to.
imamo novog jakog igrača u top 10 i njemu će i te kako biti u interesu da cijena Belja nastavi rasti [thumbsup]

…mislim da na Belju započinje novi zeleni krug… [thumbsup]

…mislim da na Belju započinje novi zeleni krug… [thumbsup]

sezona blitve, biža, boba, tikvica [smiley]

…a je,a valjda su nešto i špekeca prodali,pšenice bjelice i vina… [smiley]

…izvještaj je blizu… [thumbsup]

u bujici optimizma pometeni ovi pozeri s hiljadarkama na asku [thumbsup]

bvps=120 kn blje prejeftino!

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

Mislim da je ovo najobičniji odbijanac .

..Ponuda istječe 30. travnja…

Vaš link

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

stvarno nisu normalni. u kakvoj su situaciji a tu neke uvjete postavljaju, samo da im se obije o glavu.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Možda netko zna nešto o izvješću…
Možda netko zna nešto o akviziciji u Mercatoru…
Možda je OMF odlučio skupiti znatniju količinu…
Ili je jednostavno tržište prepoznalo ovu nemoguće podcijenjenu dionicu [thumbsup]

dionica je pala i z nekog razloga sa 100 kuna a razloga u biti nema…
spremaju se ovdje neke stvari pa je logično da i dionica raste…

Veliki pad u Sloveniji ide u korist Todi. Bolje im je da uzmu što nudi.

po meni ima 1000 razloga da raste ali ovaj danasnji rast je jer je ekipa skuzila da kupuje mirovinac. sta je fenomenalan znak naravno. to sam cekao mjesecima..e sad isti taj mirovinac i dalje kupuje ili se ekipa navukla zbog njega ili oboje to cemo vidjeti u narednim danima.

http://www.poslovni.hr/vijesti/todoric-skinuo-lasko-na-649-kn-177814.aspx

New Report

Close