BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma banana citav crobex danas, do sad dok ovo pisem sveukupno 177 trgovanja, onako od oka, najmanji broj trgovanja od kad postoji burza kod nas. Ocigledno svi gledaju sjednicu vlade i kako se prepucavaju medjusobno, a Bebic i HTV iskljucuju zvuk cim netko govori protiv njih. Tko bi trgovao danas kad imamo ovaj cirkus na televiziji [lol]

Rusitelj vlade ^_^.

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/121286/Agrokoru-prijeti-snizavanje-rejtinga.html

Ni tohex nije što je bio eto opet danas moram prodat sa minusom ebiga

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/121286/Agrokoru-prijeti-snizavanje-rejtinga.html

kaj čekaš

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

kaj čekaš
[/quote]
onda jel toda kupuje ili ne
ps : jak ti je ovaj novi avatar , jel to ovaj iz bb , čini mi se da bi ga i on mogo primit od nemeša [lol]

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

kaj čekaš
[/quote]
onda jel toda kupuje ili ne
ps : jak ti je ovaj novi avatar , jel to ovaj iz bb , čini mi se da bi ga i on mogo primit od nemeša [lol]
[/quote]
ubio 100 blje viadukt po bidu…jao kaj se kula zatresla…užas…vezano za agrokor…bumo vidli..sve ide na mlin todi ali pošto je državni interes u igri svašta može biti [lol] mislim da i u najgorem scenariju slijedi neko strateško povezivanje tak da [thumbsup]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Sljedeći tj. će se napokon završiti ova trakavica sa Merkatorom!
Bilo kako bilo dionica Belja će sigurno odreagirati! Osobno sam u Belju sa 60% mog ne baš prevelikog porfelja. Znam da nije pametno biti toliko u jednoj dionici, ali mi je Belje donjelo dosta toga dobrog i nekako sam siguran da je to dosad samo dio. Kao što sam već tu napisao u najgorem scenariju može pasti na 70 kn, a ako se poklopi par realnih stvari (Merkator, dobro izv. za prvi kvartal) ode Belje na 130 i više kunića!!! Pa kako je rizik od gubitka duplo manji od moguće dobiti nekako uspijem mirno spavati.
S druge strane, kad pogledaš raspoloženje na burzi i ovaj mali poromet, gdje u danas Ingra i Validus među prvih pet po prometu situacija nije baš "bajna"! [huh]

Bože daj mi priliku da ti pokažem, da me bogatstvo neće promjeniti! (Dell Trotter)

Svi smo mi subjektivni u prognozama kao i većina stručnjaka…samo je "jučerašnji dan" u pravu, sve ostalo su sanjarenja.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

tko to zna di će ovo, sve je to đumbus, ja imam dosta Belja i volio bi zaradit:) ali mislim da je taj Todorić govno, apsolutno svaki njegov proizvod je sranje, oni Konzumi nisu Mercatoru ni do koljena …

Cookie Monster

Ovo je presmjesno ali jbg nema vjesti i kad je letargija sve klizi.. Zivce na hozintregere

tko to zna di će ovo, sve je to đumbus, ja imam dosta Belja i volio bi zaradit:) ali mislim da je taj Todorić govno, apsolutno svaki njegov proizvod je sranje, oni Konzumi nisu Mercatoru ni do koljena …

Ne bi se slozio s tobom, probaj abc sir, ako sta valja to je onda to.

No pain no Game

ored toga, u Njemačkoj su prošlog mjeseca značajno porasle cijene voća i povrća, bezalkoholnih pića i namirnica poput maslaca i ulja.

ored toga, u Njemačkoj su prošlog mjeseca značajno porasle cijene voća i povrća, bezalkoholnih pića i namirnica poput maslaca i ulja.

Izgleda da je velika vjerovatnost da će Agrokor ipak preuzet Merkator

New Report

Close