i niže…po tehničkoj na 27,25
[/quote]
Meni ispada 27,69????
Pa tehnička obično ne griješi, kako to onda?
[lol]
lp
[/quote]
kolega to je nemoguće !!!! kako 27,69?? pa sigurno su vam neki parametri krivi..
[/quote]
Ne znam… sada kada sam ponovio isplao mi je 27,685 ne znam da li da zaokružim na 69 lipa ili 68 lipa????
tnx!
lp
[/quote]
Izgleda da je tehnička opet pohodila ko s prstom u g. dragi kolega.
Sudeći po ovome, ako se preuzme Mercator i osvanu proizvodi Belja po trgovinama Mercatora u cijeloj regiji, mislim da su potrebne nove procjene ove dionice.
Tehnička to ipak nije mogla predvidjeti! [wink]
lp
Pitanje je sto to konkretno donosi ovoj dionici, jos uvijek je to sve vrlo nesigurno, kao i puno puta do sada iz dana u dan su se novinski naslovi mjenjali, tako da me ne bi cudilo sutra ili za koji dan nesto tipa" Agrokoru ipak izmakao Mercator" ili tako nesto…bumo vidli..
Inace i dalje posjedujem dionice pozamasan broj, nisam prodavao u ovom naletu prema dolje iako kako je snazno krenulo ne bi me cudilo da nastavi curit…
Konkretno tesko je reci da li bi recimo belje dobilo nesto od tog preuzimanja jer i danas mozete pronaci njihove proizvode u getrou primjerice, ne znam za sam mercator…
Ako ima netko drugu ideju sto bi to donijelo belju bio bi zahvalan da to podijeli sa svima…
ja stvarno ne znam zašto bi netko sad tu vama pisao pozitivne ili negativne strane spajanja/ preuzimanja mercatora…svaka analiza iziskuje vremena a vremena nemamo. Analizirajte Mercator, analizirajte belje i nakon toga stavite znak jednakosti. Možda postoji netko ko će odgovorit na vaše pitanje ali kvalitetna analiza košta tako da summnjam da ćete dobit kvalitetan odgovor…ne razbijajte glavu glupostima već rađe zapalite svijeću na kamenitim vratima da toda dobije kaj oće..nakon toga će sve sjest na svoje mjesto budite bez brige..
BELJE 1 dionica 29 EURA
Primam sve oklade na pm i uplaćujem i šaljem uplate pa vi izvolite
OD SAD
BELJE 1 dionica 29 EURA
Primam sve oklade na pm i uplaćujem i šaljem uplate pa vi izvolite
OD SAD
ja se slažem, na rok 5-7 godina bit će na toj cijeni [thumbsup]
Cijene hrane su drastično porasle to bi se moralo pozitivno odrqaziti na rezultate Belja
Al će netko počistiti do stotke, kaj će te se česati..ali ne, sad ne valja, po 120 će biti bolje. [lol]
Ne vidim da je netko stavil, pa nek se nađe..( u tišini se nabildava..)
http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-agrokorova-izdanja-napokon-nesto-aktivnija%3f,108997.html
Cijene hrane su drastično porasle to bi se moralo pozitivno odrqaziti na rezultate Belja
Evo u vijestima u podne Blje sadi još 36 hektara vinove loze a ukupno 600 h