BLJE (Belje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BLJE (Belje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

po meni ovo treba brzo iskrcat dok još ima bida

Di ti vidis bid? [lol]

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

Bit će odbijanac na 60kn. Po meni svatko tko misli kupiti treba da se makne sa bida pa da se taj pad dogodi prije.

po meni ovo treba brzo iskrcat dok još ima bida

Di ti vidis bid? [lol]
[/quote]
6000 komada do 54? možda je na vašoj virtualki drukčije

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Do 54?
Hm…

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

Bit će odbijanac na 60kn. Po meni svatko tko misli kupiti treba da se makne sa bida pa da se taj pad dogodi prije.

i niže…po tehničkoj na 27,25

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Za pocetak popunjavanje gapa na 93-94.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

[/quote]

Meni ispada 27,69????
Pa tehnička obično ne griješi, kako to onda?

[lol]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

A mozda ne probije ni fibbo razinu na 94 kn. [smiley]

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

[/quote]

Meni ispada 27,69????

[lol]

lp
[/quote]
kolega to je nemoguće !!!! kako 27,69?? pa sigurno su vam neki parametri krivi..

dvostruko dno, [lol]

No pain no Game

Evo i slike…

[/quote]

Meni ispada 27,69????

[lol]

lp
[/quote]
kolega to je nemoguće !!!! kako 27,69?? pa sigurno su vam neki parametri krivi..
[/quote]

Ne znam… sada kada sam ponovio isplao mi je 27,685 ne znam da li da zaokružim na 69 lipa ili 68 lipa????

tnx!

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close