Vaš link
Bit će dionica Merkatora na prodaji ko pljeve.
Uz jedno kvalitetno jamstvo Agrokora slovenskim dobavljačima i proizvođačima, ovo bi za sve dionike mogla biti jedna dobra priča na obostrano zadovoljstvo. Uštede, povećanje proizvodnje i zarada bi se pojavljivala na sve strane.
Što se tiče trgovanja dionicama Belja, jučer je zadnjih pola sata na burzi ponovo podsjetilo na ona nezaboravna vremena kada KOMBAJN krene kupiti sve one količine dionica sa aska.
Pomalo budi nadu u ozbiljnije buđenje dionice.
Za mene je prije 7 dana važan podatak bio, da je grupa financijaša i čelnih ljudi mirovinskih fondova bila u posjeti Agrokorovim kompanijama, pa tako i Belju, što se IZ PRVE RUKE tim ljudima omogućilo da dobiju jedan kvalitetan uvid u rad,proizvodnju i smjer razvoja Belja.
Koliko su bili oduševljeni treba pričekati da vidimo, da li će se to odraziti i na ozbiljnu kupovinu dionica.
lp.
Eto onako ćist da znaš, jesu bili su, jesu obišli su puno toga, ali nisu bili i obišli Belje!
Eto onako ćist da znaš, jesu bili su, jesu obišli su puno toga, ali nisu bili i obišli Belje!
pisalo je da je u planu u belje (kao i sve ostal firme). to pouzdano znas?
koliko indexni treba skupiti dionica i u kojem periodu? malo sam gledao prospekt i zakone i nigdje nije definiran period u kojem se treba portfelj prilagoditi indeksu tak da ako netko ima info bilo bi lijepo da to podjeli može i na privat
pisalo je da je u planu u belje (kao i sve ostal firme). to pouzdano znas?
[/quote]
Isprika zbog netočne informacije! Provjerio sam sa kolegom u upravi, jesu bili su i obišli su Belje! Po njegovim riječima svi su bili oduševljeni sa Beljem više nego i sa jednom kompanijom koju su obišli u ta dva dana (ako se itko provozao Baranjom u posljednje vrijeme znat će i zbog čega)!
Još jednom moja isprika! [embarass]
koliko indexni treba skupiti dionica i u kojem periodu? malo sam gledao prospekt i zakone i nigdje nije definiran period u kojem se treba portfelj prilagoditi indeksu tak da ako netko ima info bilo bi lijepo da to podjeli može i na privat
ma meni osobno se za taj indexni fond fucka zivo. kao i za mercator. zapravo i drago mi je da cjene sad ne divlja kao rezultat spekulacije jer mislim da bi ubrzo bili i previse kaznjeni.
belje polako ali sigurno putuje prema jednoj od najboljih firmi u hr i nema tog indexnog i mercatora koji ga mogu u tome kociti…kroz neko vrijeme ce se oni morati boriti da dobiju koju doionicu na prodaji…tek sa prvim dobrim izvjestajima ce njima doci iz dupeta u glavu.
ma meni osobno se za taj indexni fond fucka zivo. kao i za mercator. zapravo i drago mi je da cjene sad ne divlja kao rezultat spekulacije jer mislim da bi ubrzo bili i previse kaznjeni.
belje polako ali sigurno putuje prema jednoj od najboljih firmi u hr i nema tog indexnog i mercatora koji ga mogu u tome kociti…kroz neko vrijeme ce se oni morati boriti da dobiju koju doionicu na prodaji…tek sa prvim dobrim izvjestajima ce njima doci iz dupeta u glavu.
U potpunosti se slažem, ali i nepobitno je da kratkoročno Mercator i indexni fond su bitni čimbenici koji mogu jako pomoći rastu ove krajnje podcijenjene dionice…
pa nek se nađe:
Trenutno je cijena blokirana traktorima.
Ne već Crobexsom,čim unutra cijena doli
Ovo naše Belje od ulaska u Crobex puca od likvidnosti…. [lol]
Čuj ovdje fondova nema. Ima radnika sa stalnom prodajom i špekulanata. Budući da sam ja špekulant svoje sam prodao i sad čekam od 90-92kn. Nije to HT ili iNA 🙂