Do petka OTP indexni mora kupiti količinu za svoj fond. Nemam pojma koliko, ali nešto moraju, ako već nisu.
Ja mu sutra neću smetati.
1. AGROKOR D.D. 5.579.663 67,92 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 659.983 8,03 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. GAŠPAR ANTE 122.132 1,49 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SZIF D.D. 42.462 0,52 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 34.136 0,42 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
6. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 13.885 0,17 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. PBZ D.D. 13.307 0,16 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8. CENTAR BANKA D.D. 10.039 0,12 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 9.006 0,11 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
10. PBZ D.D. 8.936 0,11 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
jos jedan skrbnicki zagrebacke u top 10
Ne znam stvarno kako se "tezina" odnosno udio u crobexu odredjuje za podjedinu dionicu, ali svakako treba pogledati kakvu su tezinu imale dionice koje su ispale…pa to bi tu negdje trebalo biti..
Mozda je to bio onaj paket od 3999 komada jucer na 99 kuna? Ali mi se nekako cini premalo za jedan fond…hm..
[/quote]
Vrijednost imovine OTP indexnog je cca 150 mil kn … podijeliti sa zastupljenosti BLJE u Crobiju. Zna li netko taj podatak?
[/quote]
danas opet prema 100 [thumbsup]
S obzirom na kolicinu prometa do sad..cisto sumnjam… [lol]
od oka 10000 ima do 100 trebalo bi stvarno cudo da to netko pokupi…ne idemo nikud, prije nazad
od oka 10000 ima do 100 trebalo bi stvarno cudo da to netko pokupi…ne idemo nikud, prije nazad
To je nikakav promet kada se hoće, bumo vidjeli… ima još dana pred nama
Kao što rekoh [lol]
Bit će dionica Merkatora na prodaji ko pljeve.
Uz jedno kvalitetno jamstvo Agrokora slovenskim dobavljačima i proizvođačima, ovo bi za sve dionike mogla biti jedna dobra priča na obostrano zadovoljstvo. Uštede, povećanje proizvodnje i zarada bi se pojavljivala na sve strane.
Što se tiče trgovanja dionicama Belja, jučer je zadnjih pola sata na burzi ponovo podsjetilo na ona nezaboravna vremena kada KOMBAJN krene kupiti sve one količine dionica sa aska.
Pomalo budi nadu u ozbiljnije buđenje dionice.
Za mene je prije 7 dana važan podatak bio, da je grupa financijaša i čelnih ljudi mirovinskih fondova bila u posjeti Agrokorovim kompanijama, pa tako i Belju, što se IZ PRVE RUKE tim ljudima omogućilo da dobiju jedan kvalitetan uvid u rad,proizvodnju i smjer razvoja Belja.
Koliko su bili oduševljeni treba pričekati da vidimo, da li će se to odraziti i na ozbiljnu kupovinu dionica.
lp.
To je nikakav promet kada se hoće, bumo vidjeli… ima još dana pred nama
[/quote]
Nule ništa ne znače za dionicu koja je eksponencijalna.
[/quote]
Prvo da se razumijemo nitko sretniji od mene da pocne rast, drugo mislim da je prodaja iznimno jaka zadnjih dana, ne znam tko prodaje ali ima robe. Vidjet cemo je li ovo kratkotrajni bljesak indexnog fonda ili nesto drugo. Cinjenica je da je porast cijene je na vecem prometu bas kao i zadnji put kad je bila na 89 pa potegla do 118.