Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]
ja znam ko neće …..hihihihi [thumbsup]
..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...
Igre tek počinju? [huh]
Show me the Money!
ajde po aku se počelo lupat, dobar signal [thumbsup]
"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich
Kad nitko neće onda da ja stavim:
ceha,
Kad nitko neće onda da ja stavim:
i kaj si zaključio iz toga?
..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...
i kaj si zaključio iz toga?….svako zlo za neko dobro….a ja od slovenaca ne kupujem vise ama bas nista,cak ni gume…. a prodavat cu im po najzescoj cijeni jer sam u prilici…
i kaj si zaključio iz toga?….svako zlo za neko dobro….a ja od slovenaca ne kupujem vise ama bas nista,cak ni gume…. a prodavat cu im po najzescoj cijeni jer sam u prilici…
tooooo..nego zadnji pasus je bitan
Nije mi jasno kaj lipare s tim askom, kaj ne povuku to pa da napokon odemo preko 100 kuna, pa lipare ovako vec 10 dana najmanje, drzeci non stop cijenu ispod 100 kuna, ajde vise rasti ^_^. Ajde dok to pisem evo nas na 100 kuna bilo je i vrijeme napokon.
Rusitelj vlade ^_^.
i kaj si zaključio iz toga?
[/quote]
Pametan zaključi da će kupit ovih 23,…. od Laške pivovare,a toda je stari trgovac i kaže im da neće davat ponudu za ostale Neće šipak,samo ga mogu zajebat ko mi Mađare za Inu